arkadaşlar hamile miyim bana yardım edin

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.

acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*:44::44::44:

arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.

acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*:44::44::44:

canım bebek olayını kafana çokmu takıyosun bu adetin gelmesine engel oluyor psikolojik olarak ama hamilede olabilirsin bi test yap bakalım neden olmasın olabilir ama kan gelmesi düşündürüyor insanı

evet çok takıyorum ondan mı acaba ya zaten olucam gibi bir his var içimde ama iki gün geçince genede heyecanlandım

ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım...benim son 6 gün kendimi zor tutuyorum...:34::34:
bence bir gebelik testi yap

ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım...benim son 6 gün kendimi zor tutuyorum...:34::34:
Bence bir gebelik testi yap

canım yarını bekliyorum bacak ağrılarım başladı olucam gibi bi his kapladı içimi bir de test alıp yapınca kötü oluyorum bir kere daha yapmıştım önceden böle geç olunca negatifti gene öle olsun istemiyorum o yüzden

evet çok takıyorum ondan mı acaba ya zaten olucam gibi bir his var içimde ama iki gün geçince genede heyecanlandım

canım umudunu kırmak istemem ama hamile kalmadan önceki ay bende senin gibiydim adete 1 hafta kala başladım her tuvalete girince hemen bakıyodum dua ediyodum gelmesin die 1 hafta gecikti doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücüyle geldi adetim 15 gün sonra yani fazla düşünme derim ben sonra üzülen biz oluyoruz

canım umudunu kırmak istemem ama hamile kalmadan önceki ay bende senin gibiydim adete 1 hafta kala başladım her tuvalete girince hemen bakıyodum dua ediyodum gelmesin die 1 hafta gecikti doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücüyle geldi adetim 15 gün sonra yani fazla düşünme derim ben sonra üzülen biz oluyoruz

hım saol cnm bcak ağzım başlayınca zaten umudum kırıldı olurum ben hasta hiç gecikmezdi hep erken gelirdi ilk defa gecikti ondan sevinmiştim aslında bn ama kısmet

al -bi marka test var. ucuz bişey ondan al ben onunla yaptım 2 3 saat sonra ince çizgi cıktı. ama adetim gecince yaptım hemde erken gebelik testiydi negatifti. bi de derecen varsa ateşini ölçsene canım düşmüşse zaten hasta olucan demektir. benim adet günümde yükselmişti 36.8 lere.

al -bi marka test var. Ucuz bişey ondan al ben onunla yaptım 2 3 saat sonra ince çizgi cıktı. Ama adetim gecince yaptım hemde erken gebelik testiydi negatifti. Bi de derecen varsa ateşini ölçsene canım düşmüşse zaten hasta olucan demektir. Benim adet günümde yükselmişti 36.8 lere.

aa ateşle alakası olduğunu ilk defa duydum canım saol

hamilelerin ateş tabloları yaz incele istersen. bi de ateş ölçme yöntemi diye ara hem yumurtlama günlerinide takip edersin. inşallah hamilesindir de gerek kalmaz.

canım inş hamilesindir,test yap derim ama negatif çıkarsa da üzülme olur mu,bir de şu açıdan düşün hepimizizn bir doğum tarihi ve saati var değil mi ne erken ne de gec ,doğacak yavrularının da bir saati var ve o saati bekliyorlar,sadece Allah a yönel ve gönülden iste,ha bu arada test sonucunu bekliyorum,hwber ver olur mu

benim adetimin üsünden beş gün geçti ve hastalanmadım test yaptım ama silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcak lütfen sizde yardımcı olursanız ben de yeni üyenizim artık $IMG0570A.webp ...

canım hayırlı olsun silikte olsa çıkmış ikinci çizgi benimde oğlumda aynı böyle çıkmıştı testim :)

benim adetimin üsünden beş gün geçti ve hastalanmadım test yaptım ama silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcak lütfen sizde yardımcı olursanız ben de yeni üyenizim artıkEki Görüntüle 368250 ...

benimde senin gibi çıkmıştı canım ve şuan 7 haftalık hamileyim.olmasa 2.çizgi çıkmaz bence hamilesin bide hemen çıkması önemli birazda

Back
X