Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 3 gün gecikti ve kahverengi az bişey akıntı geldi beta hcg 4.4 çıktı doktor hamile değilsin dedi ama adet de olmuyorm ben güvenemedm doktora bu değerde hcg çıkıp da hamile olduğunu öğrenen var mı nolur kafayı yicem çok moralim bozuk![]()
Normalde 5 ve üstü pozitiftir senin sonucun çok yakın 2 bekleyip tekrar yaptır bence geç döllenme gibi bir durum olabilir .
Adetim 3 gün gecikti ve kahverengi az bişey akıntı geldi beta hcg 4.4 çıktı doktor hamile değilsin dedi ama adet de olmuyorm ben güvenemedm doktora bu değerde hcg çıkıp da hamile olduğunu öğrenen var mı nolur kafayı yicem çok moralim bozuk[/QUOT
arkadasımında öyle olmuştu adetine 5 gün varken hastane işleri vardı tomografiye girmesi gerekiodu evli oldugu için kan testi yapıldı negatif çıktı... adet günü 2 gün gecince ilaçlardan zannettik önce yinede idrar testi yaptı pozitif çıktı
hamile olabilirsn cnm bi kaç gün daha bekle tekrarla sonra testi.bnm adetten 4 gün öncesi bhcg 0,1 diAdetim 3 gün gecikti ve kahverengi az bişey akıntı geldi beta hcg 4.4 çıktı doktor hamile değilsin dedi ama adet de olmuyorm ben güvenemedm doktora bu değerde hcg çıkıp da hamile olduğunu öğrenen var mı nolur kafayı yicem çok moralim bozuk![]()
Galiba hamilesin bi test yapman Lazım acillütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
Gözün aydın güzelim kanda da inşallah çıkar bende de aynısıydi hamilesin. İnşallah kazasız belasız yavrunu zu kucağıniza alırsınız.Eki Görüntüle 1355976 dun aksam yaptım canım test sonuc bu cıktı ınsallah kandada cıkar ınsallah hamıleyımdır