Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar hamile miyim yoksa başka bir durummu ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kubra7676

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
29
14
3
29
Arkadaslar adetime 2 gün var ve peçeteye boyle koyu kahverengi akıntı geldi baya bu nedir yerleşme boyle bişey olabilir mi kararsız kaldım ????????

Arkadaslar adetime 2 gün var ve peçeteye boyle koyu kahverengi akıntı geldi baya bu nedir yerleşme boyle bişey olabilir mi kararsız kaldım ????????
Gebelik düşünmeye başlayınca niyeyse zaman zaman böyle oluyor hamilelik de olabilir ama ben de adet öncesi 3 gün kahverengi akıntı olmuştu tabi ben hemen havaya girmiştim değilmiş . Bi test yapın hamilelik belirtilerle tespit edilecek bişey degilmis yaşayınca anladım . Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Gebelik düşünmeye başlayınca niyeyse zaman zaman böyle oluyor hamilelik de olabilir ama ben de adet öncesi 3 gün kahverengi akıntı olmuştu tabi ben hemen havaya girmiştim değilmiş . Bi test yapın hamilelik belirtilerle tespit edilecek bişey degilmis yaşayınca anladım . Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin arkadaşım sende haklısın inş gelir en kısa zamanda :(

Pco var doktor normal insan %70 hamile kalabiliyorsa sen %60 kalabilirsin dedi bende biraz zaman geçsin diye beklyrm şahsen
Büyük allahım ikimizede tez zamanda nasip etsin arkadasım kur’an-ı kerim okuyunca senin adınıda geçircem tez zamanda olsun diye

İnan belirti aramaya başlayınca vücut stres yapmaya başlıyor hormonlar yükseliyor vs vs sonra gelsin belirtiler . Eee hamilelik isterken belirti aramadan da olmuyo nasip
Evet orası oyle bende hiç belirti yokta kahve akıntı neyin nesi diye yazıyım dedim çoğu kişi kahverengi akıntı yerleşme diyor bakalım

Az once yine gittim kızlar fotoğraf yükledim durum bu ???

Eklentiler

• B2066211-145B-40A0-83F5-431057E8B282.webp
    B2066211-145B-40A0-83F5-431057E8B282.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 33
Back
X