Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı dert bende de var ama benim adetime 7 gün var kahverengi leke geldi sonra pembemsi leke geldi bugünde kahverengi leke geldi tekrrArkadaslar adetime 2 gün var ve peçeteye boyle koyu kahverengi akıntı geldi baya bu nedir yerleşme boyle bişey olabilir mi kararsız kaldım ????????
Benimde dün 3 gün varken bi kaç damla pembe geldi gece ve bugun bütün gün hiç bişi gelmedi ama ben test yapmıştm negatifti bilemedimm neyin nesi inş siz hamilesinizdir
Aynı dert bende de var ama benim adetime 7 gün var kahverengi leke geldi sonra pembemsi leke geldi bugünde kahverengi leke geldi tekrr
Evet ya akılda şüpheler bırakıyor önemli biri mi var yoksa hamilelik mi var diye ama hamilelik olcağını sanmıyorum ümidim kalmadıİnş canım allah bizlerede nasip etsin bu durum çok kötü ya tam gelsin yada hiç gelmesin kahverengi akıntı da neyin nesi
Evet ya akılda şüpheler bırakıyor önemli biri mi var yoksa hamilelik mi var diye ama hamilelik olcağını sanmıyorum ümidim kalmadı
Nerdeyse 1 yıl olucak ama hala yok canım bişiler allah her isteyene nasip etsin inşallahÖyle deme canım her zaman ümit vardır 4 aydır bekliyorum her ay sayılı bir şekilde inş olucak hepimizin
İnş canım herhangi bir sorunun var mı ?Nerdeyse 1 yıl olucak ama hala yok canım bişiler allah her isteyene nasip etsin inşallah
Gebelik düşünmeye başlayınca niyeyse zaman zaman böyle oluyor hamilelik de olabilir ama ben de adet öncesi 3 gün kahverengi akıntı olmuştu tabi ben hemen havaya girmiştim değilmiş . Bi test yapın hamilelik belirtilerle tespit edilecek bişey degilmis yaşayınca anladım . Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahArkadaslar adetime 2 gün var ve peçeteye boyle koyu kahverengi akıntı geldi baya bu nedir yerleşme boyle bişey olabilir mi kararsız kaldım ????????
Amin arkadaşım sende haklısın inş gelir en kısa zamandaGebelik düşünmeye başlayınca niyeyse zaman zaman böyle oluyor hamilelik de olabilir ama ben de adet öncesi 3 gün kahverengi akıntı olmuştu tabi ben hemen havaya girmiştim değilmiş . Bi test yapın hamilelik belirtilerle tespit edilecek bişey degilmis yaşayınca anladım . Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
İnan belirti aramaya başlayınca vücut stres yapmaya başlıyor hormonlar yükseliyor vs vs sonra gelsin belirtiler . Eee hamilelik isterken belirti aramadan da olmuyo nasipAmin arkadaşım sende haklısın inş gelir en kısa zamanda![]()
Pco var doktor normal insan %70 hamile kalabiliyorsa sen %60 kalabilirsin dedi bende biraz zaman geçsin diye beklyrm şahsenİnş canım herhangi bir sorunun var mı ?
Büyük allahım ikimizede tez zamanda nasip etsin arkadasım kur’an-ı kerim okuyunca senin adınıda geçircem tez zamanda olsun diyePco var doktor normal insan %70 hamile kalabiliyorsa sen %60 kalabilirsin dedi bende biraz zaman geçsin diye beklyrm şahsen
Evet orası oyle bende hiç belirti yokta kahve akıntı neyin nesi diye yazıyım dedim çoğu kişi kahverengi akıntı yerleşme diyor bakalımİnan belirti aramaya başlayınca vücut stres yapmaya başlıyor hormonlar yükseliyor vs vs sonra gelsin belirtiler . Eee hamilelik isterken belirti aramadan da olmuyo nasip
İnşallah öyledir ben öyle bişey yaşamadım ama yasayanlar varEvet orası oyle bende hiç belirti yokta kahve akıntı neyin nesi diye yazıyım dedim çoğu kişi kahverengi akıntı yerleşme diyor bakalım
Amin inşallah teşekkür ederim canımPco var doktor normal insan %70 hamile kalabiliyorsa sen %60 kalabilirsin dedi bende biraz zaman geçsin diye beklyrm şahsen