arkadaşlar hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım

Merhaba kizlar. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım degerim 580 iken 190a inip kanama ile gitti bir oğlum var 3.5 yaşında ona hamile kalmadan da kimyasal yaşamıştım ve henüz regl duzeni oturmmaz diye bu ay umudum olmadı cunku en az 1 kere regl gormem gerek gibi düşündüm ama hamileyim. fakat ilişki yasadigimiz tarihlerden 5 yada 6 gun sonra cipro antibiotik kullandim idrar yolları iltihaplanmasindan dolayi. Riskli ilacmis kendi doktorum bana guven unut diger doktorun dediklerini diyor ama suphe icimi yiyor henuz kese gorundu25 gün falan dedi doktor. saglikli bebegini aldiniz mi nolur bisi yazin bana

Bende önce Çapa ya gittim farmakoloi bölümüne.Doktor cipro ile ilgili yapılan araştırmaları gösterdi bize.İlk üç ay kullananlarda %5-6 oranında risk yaratmış.Yani kullanan 100 gebeden 96 sı normal doğum yapmış kalanı premature yada sezeryan.Yani bilinen,açıklanan büyük bir olumsuzluğu yok.Biz sonra Cerrahpaşa Getam a gittik.Sonucu salı günü alacağız ama doktor sizi 1 hafta rahatlatmak için şunu söyleyeyim dedi.Biz bu ilaçları çok gerekli gördüğümüz takdirde gebelere veriyoruz dedi.Ama yazılı sonuş salı günü çıkacak bakalım ne olacak hayırlısı artık
Sonuç ne çıktı ben bend bende kullandım hamile kaldığını bilmeden

Merhaba kizlar. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım degerim 580 iken 190a inip kanama ile gitti bir oğlum var 3.5 yaşında ona hamile kalmadan da kimyasal yaşamıştım ve henüz regl duzeni oturmmaz diye bu ay umudum olmadı cunku en az 1 kere regl gormem gerek gibi düşündüm ama hamileyim. fakat ilişki yasadigimiz tarihlerden 5 yada 6 gun sonra cipro antibiotik kullandim idrar yolları iltihaplanmasindan dolayi. Riskli ilacmis kendi doktorum bana guven unut diger doktorun dediklerini diyor ama suphe icimi yiyor henuz kese gorundu25 gün falan dedi doktor. saglikli bebegini aldiniz mi nolur bisi yazin bana
Bende Aynı Durum var Ne Oldu Acaba

Back
X