Arkadaşlar hamile olup veya doğum yapanlar mersinde hangi doktora gidiyorsunuz

Simdilik imc çagdas bey ama ceren hanima gecmeyi planliyorm Mersinin yerlileri habgi dr iyi merkezde bayan bn buraya geleli 4 ay oldu

Önce imece Ceren'e gittim hiç memnun kalmadım güler yüzlü falan ama aceleci ilgisiz. Tansiyona kiloya bakip yolluyordu. Sonra imece Ayfer Gürbüz'e gittim mükemmel bi doktor. Herşeyi ayrıntılı anlatırdı. Beni hep normal doğuma yönlendirdi fakat son an da terslik oldu sezaryen oldum. İmece de yapmadım ama doğumu mersin üni. hast.'de Filiz hanım yaptı. Ondan da çok memnun kaldım. Estetik dikiş yaptı. İzi çok silik

Önce imece Ceren'e gittim hiç memnun kalmadım güler yüzlü falan ama aceleci ilgisiz. Tansiyona kiloya bakip yolluyordu. Sonra imece Ayfer Gürbüz'e gittim mükemmel bi doktor. Herşeyi ayrıntılı anlatırdı. Beni hep normal doğuma yönlendirdi fakat son an da terslik oldu sezaryen oldum. İmece de yapmadım ama doğumu mersin üni. hast.'de Filiz hanım yaptı. Ondan da çok memnun kaldım. Estetik dikiş yaptı. İzi çok silik
Evet Ayfer gündüzü duymuştum.ama ben doğuş hastanesine gidiyorum aslında Muhsin bey de yılların doktoru iyi biri.ama fikir almak istedim

Bu doktordan memnun kalmadım açıkçası.eşi de aynı zaten kuzenim ona giderken çocuk ölmüş karnında haberi yoktu
Ortadoguya gidiyorum arzu yılmaz çok memnunum geç saatde bile istedigim zaman cep den ulaşıyorum hiç doktor gibi degil aileden biri sanki çok memnunum

Back
X