- 30 Nisan 2015
- 86
- 18
- 88
- 44
- Konu Sahibi Selinadalgc
-
Ben doğuş hastanesine gidiyorum Muhsin sırım bu konuda fikri olan
Simdilik imc çagdas bey ama ceren hanima gecmeyi planliyorm Mersinin yerlileri habgi dr iyi merkezde bayan bn buraya geleli 4 ay oldu
Evet Ayfer gündüzü duymuştum.ama ben doğuş hastanesine gidiyorum aslında Muhsin bey de yılların doktoru iyi biri.ama fikir almak istedimÖnce imece Ceren'e gittim hiç memnun kalmadım güler yüzlü falan ama aceleci ilgisiz. Tansiyona kiloya bakip yolluyordu. Sonra imece Ayfer Gürbüz'e gittim mükemmel bi doktor. Herşeyi ayrıntılı anlatırdı. Beni hep normal doğuma yönlendirdi fakat son an da terslik oldu sezaryen oldum. İmece de yapmadım ama doğumu mersin üni. hast.'de Filiz hanım yaptı. Ondan da çok memnun kaldım. Estetik dikiş yaptı. İzi çok silik
Bu doktordan memnun kalmadım açıkçası.eşi de aynı zaten kuzenim ona giderken çocuk ölmüş karnında haberi yoktuForum yasam hastanesi himmet ozdemir
Ortadoguya gidiyorum arzu yılmaz çok memnunum geç saatde bile istedigim zaman cep den ulaşıyorum hiç doktor gibi degil aileden biri sanki çok memnunumBu doktordan memnun kalmadım açıkçası.eşi de aynı zaten kuzenim ona giderken çocuk ölmüş karnında haberi yoktu
Akademi hastanesi Banu Hanim tavsiye ederim bayan istiyorsan
Akademi hast. Nerede
benim arkadaşımın babası ilgili bir adam ama nekadar iyi ne kadar kötü bişey diyemicemBen doğuş hastanesine gidiyorum Muhsin sırım bu konuda fikri olan
Arkadasının babası derken arkadasının yaşı kaçkibenim arkadaşımın babası ilgili bir adam ama nekadar iyi ne kadar kötü bişey diyemicem
Simdilik imc çagdas bey ama ceren hanima gecmeyi planliyorm Mersinin yerlileri habgi dr iyi merkezde bayan bn buraya geleli 4 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?