Arkadaşlar hamilelik konusunda lütfen yardım edinin!!!

rugan035

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
15
4
16
40
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün doktora gittim hcg sonucu 1200 çıktı ama kese görünmedi 5 haftalık dedi doktor. Endişeleniyorum acaba nedem kese görünmedi. Doktor 2 gün sonra tekrar bakalım 2000 üzerinde olursa sağlıklı olur felan dedi ama aynı durumu yaşayanlar paylaşa bilir mi acaba ya kese görünmez diye çok korkuyorum ya da hcg yükselmez diye offf

Erken canım az daha bekle, seni çok iyi anlıyorum. Her şey güzel olacak inşallah. Birkaç gün sonra görünür. Ben ilk haftalar hastaneyi aşındırdım resmen.

Çok teşekkür ederim canım ya cevabın için biraz içimi rahatlattın inşallah yaaa senin kaçıncı gün görünmüştü nehir

kesenin net görünmesi için beta hcg değerinin 3000-5000 seviyesine ulaşması gerekiyor diye biliyorum, içiniz rahat olsun.

Vajinal baksa 1000 üstü gözüküyormus
Ben ilk 1400dü vejinal istemedim üc gn sonra gittim karından gözükmüştü
Sıkmayın canınızı

Cnm acele etme alttanda baktirma riskli çünkü ve 5haftalik daha erken ben 6.haftanin sonlarinda baktirdim

5. Haftada kese görünüyordu 6. Haftanın ortasında da kalp atışlarını duydum. Başlarda riskli olduğu için 10. Haftaya kadar vajinal ultrasona her hafta kontrole gittim karından bakılan ultrason okadar detaylı göstermiyor çünkü daha çok küçük olduğu için vajinal ultrasonda erkenden görebiliyorsunuz tehlikeli olan veya korkulacak bişey yok bunda içinizi ferah tutun

Aynen Benimde vajinal baktı 5 haftalıkken o zaman kese vardı bebiş yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim bu sefer gözüktü ikiside değişebiliyor. Canını sıkma

İçiniz rahat olsun sakın korkmayın en kısa zamanda görürsünüz inşallah

5. Haftada kese görünüyordu 6. Haftanın ortasında da kalp atışlarını duydum. Başlarda riskli olduğu için 10. Haftaya kadar vajinal ultrasona her hafta kontrole gittim karından bakılan ultrason okadar detaylı göstermiyor çünkü daha çok küçük olduğu için vajinal ultrasonda erkenden görebiliyorsunuz tehlikeli olan veya korkulacak bişey yok bunda içinizi ferah tutun
Evet benim de vajinal bakıldı, tehlikeli olan bir durum yok. 5+2 de görüldü, karından görünür müydü bilmiyorum. Adet tarihimle uyumlu değil, ultrasona göre söyledi haftayı, geç döllenmedir dedi.

Evet doktor dış gebelik deyip korkuttu bizi önce ama rahimde kalınlaşma da var dedi benim anlamadığım ilişki tarihinden hesaplayınca 21 gün felan oluyor yani 3 haftalık ama adet dönemi baz alınıyormuş 5 haftalık dedi :( hcg de 1200 çıkınca doktor 2 gün sonra gelin 2000 altında olursa sağlıklı gebelik olmaz dedi :( hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun canlarım benim yaaa

Evet doktor dış gebelik deyip korkuttu bizi önce ama rahimde kalınlaşma da var dedi benim anlamadığım ilişki tarihinden hesaplayınca 21 gün felan oluyor yani 3 haftalık ama adet dönemi baz alınıyormuş 5 haftalık dedi :KK43: hcg de 1200 çıkınca doktor 2 gün sonra gelin 2000 altında olursa sağlıklı gebelik olmaz dedi :KK43: hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun canlarım benim yaaa
Ogrenebildiniz mi ?
5 haftada gozukmeyebiliyor. Ozellikle devlet hastanelerinde eski cihaz ile bakiyorlarsa .
Hatirladigim betahcg 3000 ustu kese 6000 ustu bebek ve kalp atimi goruluyordu

Yarın gidicem inşallah görünür yaaa hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah sonucu yazarım muhakkak

5 hafta erken zaten ortalama 7 haftada belli oluyor

Çok şükür göründü kesem yaaa değer belli değil henüz ama kese 5 mm dedi inşallah gelişir 3 hafta sonra da görürürüz inşallah bebişi dedi doktorum hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun canlarım yaa:KK36:

Back
X