Evet benim de vajinal bakıldı, tehlikeli olan bir durum yok. 5+2 de görüldü, karından görünür müydü bilmiyorum. Adet tarihimle uyumlu değil, ultrasona göre söyledi haftayı, geç döllenmedir dedi.5. Haftada kese görünüyordu 6. Haftanın ortasında da kalp atışlarını duydum. Başlarda riskli olduğu için 10. Haftaya kadar vajinal ultrasona her hafta kontrole gittim karından bakılan ultrason okadar detaylı göstermiyor çünkü daha çok küçük olduğu için vajinal ultrasonda erkenden görebiliyorsunuz tehlikeli olan veya korkulacak bişey yok bunda içinizi ferah tutun
Ogrenebildiniz mi ?Evet doktor dış gebelik deyip korkuttu bizi önce ama rahimde kalınlaşma da var dedi benim anlamadığım ilişki tarihinden hesaplayınca 21 gün felan oluyor yani 3 haftalık ama adet dönemi baz alınıyormuş 5 haftalık dedihcg de 1200 çıkınca doktor 2 gün sonra gelin 2000 altında olursa sağlıklı gebelik olmaz dedi hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun canlarım benim yaaa
Cok sevindim. Hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun.Çok şükür göründü kesem yaaa değer belli değil henüz ama kese 5 mm dedi inşallah gelişir 3 hafta sonra da görürürüz inşallah bebişi dedi doktorum hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun canlarım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?