arkadaşlar hamileyim ama bi sorum var...

sude32

!şükürler olsun Allah'ım!
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
538
3
116
Eskişehir
arkadaşlar 2.5 senenin ardından sonunda bende hamileyim:49:...allahıma şükürler olsun rabbim bu günleride gösterdi...
ama bi sorum var benim adetim geçeli bugün 13. günüm idrar testi yaptım çıkmadı.doktorumuza gittik ben pkolu olduğum için ultrasyonla baktı kese görünmüyo hamile değilsin dedi bana farlutal yazdı sonrada bide kana baktıralım garanti olsun dedi.doktorum kandan test yaptı ve beta hcg 134 çıktı.yani hamileymişim.doktorumun tepkiside hayret hamile görünüyosun oldu...çarşamba tekrar çağırdı ikiye katlaması gerekiyomuş değerin.çarşamba hamile çıkarsan değer yükselirse garanti olur dedi.
size sorum;kese göünmemesi normal mi?
134 kaç haftalık oluyo ve doktorumun çarşamba günü yeniden çağırması normal mi?
kötü bişi çıkcak diye çok korkuyorum....

kese genelde 5inci ve 6. haftada gözükür ama sen pkoluymuşsun yani senn ne zaman gebe kaldıgını hesaplamak zor onun için kesin bişey denemez 2 günde bir kan testi yaptır eğer değer 2ye katlarsa sağlıklı bir gebelik oldugu anlaşılır

134 küçük bir değer sanırım.kesenin görünebilmesi için 1500lerde olması gerekirmiş galiba.inşallah değerin katlanarak devam eder bence geç döllenme oldu o yüzden

Çok normal. bendede öyle olmuştu kanda çıktı. hemde değerim dahaz azdı diye hatırlıyorum. hatta 2. bebeğim olmasına rağmen kist tedavisi gördüm çok çok zor hamile kaldım. öğrendiğimde ağlamıştım

Çok normal. bendede öyle olmuştu kanda çıktı. hemde değerim dahaz azdı diye hatırlıyorum. hatta 2. bebeğim olmasına rağmen kist tedavisi gördüm çok çok zor hamile kaldım. öğrendiğimde ağlamıştım

bende pko hastasıydım 8 ay önce laparoskobi oldum.8.ayda hamile kalmışım ve hala rüyada gibiyim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin...

bende pko hastasıydım hemde doğumdan sonra ameliyat şart demişti doktor. genede hamileliğimde sorun yaşamadım.kaç haftalık hamilesin. bazen geç döllenmede kese hemen görünmeyebilir. benimde ilk muayenemde kese görülmemişti birdahaki gidişimde göründü. ama görünmezse (söylemek istemiyorum ama) dış gebelik oluyor. sana doktorda söylemiştir. ama korkma birdahaki gidişinde İnşallah görürsün bebişini. değerlerinin yükselmesi iyiye işaret..

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün doktora gittim değerim 1100.06 olmuş.ultrasyonda da kese göründü.bayramdan sonra büyümesine bakılcak....allahım isteyen herkese nasip etsin....
şimdiden hepinize iyi bayramlar....

tebrik ederim canım. :nazar: :nazar: kesenin görünmesine çok sevindim. demek annesine naz yapmış yumurcak. :emir_bebek: Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin. :6:

tebrik ederim canım. :nazar: :nazar: kesenin görünmesine çok sevindim. demek annesine naz yapmış yumurcak. :emir_bebek: Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin. :6:

sağol canım.amin inşallah allahım isteyen herkese bu günleri nasip etsin.evet biliyo annesinin onu nasıl beklediğini naz yapıo ufaklık:emir_bebek:

Back
X