arkadaşlar çoktandır siteye giremiyorum anca bugün girebildim yazın evlendim ve şimdi 2.5 aylık hamileyimama size bir sorum olacak ben özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum fakat beni sağlık ocağından aradılar sağlık ocağındada kontrole gitmem gerekiyormuş bende sağlık ocağına gitmek istemiyorum ama yeni kanunmuş bu kanun hakkında bilgi sahibi olan varmı yani gitmesem olmazmı özelden gidiyorum zaten bide orası çıkmasın başıma lütfen beni bilgilendirirmisininz
arkadaşlar çoktandır siteye giremiyorum anca bugün girebildim yazın evlendim ve şimdi 2.5 aylık hamileyimama size bir sorum olacak ben özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum fakat beni sağlık ocağından aradılar sağlık ocağındada kontrole gitmem gerekiyormuş bende sağlık ocağına gitmek istemiyorum ama yeni kanunmuş bu kanun hakkında bilgi sahibi olan varmı yani gitmesem olmazmı özelden gidiyorum zaten bide orası çıkmasın başıma lütfen beni bilgilendirirmisininz
benim duydugum bisey var devlet hastanesinde mesela dogum oldugu zaman erkek iceri almiyormuslar yani cocugun babasini bu dogrumu?
özel hastanede izin veriliyormus sadece?
birde bu kontroller türkiyede nasil oluyor biri bana aciklayabilirmi acaba? yurt disinda yasadigim icin burda ki sitem daha farkli sanirim... ama türkiyeye gelin gidicem :))
birde özel hastanenin masraflari ne kadar olur?
canım doğumda alıyorlarmı almıyorlarmı bilmiyorum ama muayenede alıyorlar tabiki masrafa gelincede bnm gittiğim hastanede muayene fazla yüksek değil ama test istiyorlar onlar biraz yüksek oluyor sigortası olanlara indirim oluyor tabi ama bende olmadığı için baya bi para gitmiştirkontrollerimde doktor gün veriyor zaten o gün gidiyorum tansiyonumu ölçüyor kilomu tartıyor ne kadar aldığıma bakıyorlar sonrada ultrasona giriyoruz öyle yani
peki acaba özel hastanede fark ne oluyor ki o zaman? bütün bu kontroller testler ordada oluyordur da neden özel hastane seciliyor acaba? yani maddi yönden özel hastane daha pahalidir diye düsündüm de simdi?
özel hastanelerde hastalara devlet hastanelerine göre daha çok ilgileniliyor (gerçi istanbulda özel hastanelerde çok kalabalık olduğunundan pek ilgilenemiyorlar ya o da ayrı mesele ) maddi yönden özel hastane de devlete göre tabiki fark oluyor ama bu gittiğin hastaneyede bağlı tabi her hastane bir olmuyor kimi çok pahalı kimi uygun fiyat olabiliyor benim sigortam olmadığından biraz yüsek fiyat ödüyorum sigortası olanlar da fiyat daha da düşüyor
Bilgi verdiginiz icin coook tesekkür ederim gercekten.
Birde kadin doktoru hakkinda sorum olacakti. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba? Gecenlerde türkiyeden bir misafirimiz var dert yaniyordu bu konu ile ilgili. Bir odaya 4 - 5 kadin ayni anda giriyor dedi. Hersey ulu orta dedi.
Her kadin doktorunda mi bu böyle yoksa acaba o kisi yanlis bilgileremi sahipti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?