Arkadaşlar Hamileyim

Canım annelik herkese yakışıyor.Allah sanada muhakkak anneliği nasip eder.İnşallah seninde en yakın zamanda hamileyimmmmmmmmm çığlıklarını buradan duyarız.

irena sana kocaman bir teşekkür borçluyum kan tahlili sonucum 8.03 çıktığında senin mesajını okudum bende çok tedirgindim sonrakinde 27.33 çıktı yine senin hamileliğini duyunca çok umutlandım ve bugün tekrar yaptırdım 157.62 çıktı ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm.Allah sana kucağına almayı nasip etsin.İsteyen herkese nasip eder inşallah çok güzel bi duygu sana paylaşımların ve bu paylaşımlardan umutlanmamaı sağladıgın için çokkk teşekkür ederim.

irena sana kocaman bir teşekkür borçluyum kan tahlili sonucum 8.03 çıktığında senin mesajını okudum bende çok tedirgindim sonrakinde 27.33 çıktı yine senin hamileliğini duyunca çok umutlandım ve bugün tekrar yaptırdım 157.62 çıktı ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm.Allah sana kucağına almayı nasip etsin.İsteyen herkese nasip eder inşallah çok güzel bi duygu sana paylaşımların ve bu paylaşımlardan umutlanmamaı sağladıgın için çokkk teşekkür ederim.

CANIM ONCELIKLE TEBRKLER,NEKADARLIK HAMILESIN,BENDE KAN TESTIMDE OGRENDIM HAMILE OLDUGUMU DR 9 GUNLUK DEDI AMA ILK TESTIM 66.2 İKİNCIDE 98.2 CIKTI DR DEGER DÜSÜK DEDI YARIN TEKRAR YAPILCAK AMA COK KORKUYORUM YA KAYBEDERSEM BEBEGIMIsenağlama

ne mutlu sana tatlım RABBİM sağlıkla kucaklamayı nasib etsin....babayıda senide tebrik ederim...

Canım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.Ben şimdi düşük tehdidi ile karşı karşıyayım aman sen dikkat et.Şu anda yatıyorum.Ümidimi kırmadım bu bebek inşallah sağsalim doğacak. :Saruboceq:

Tebrikler canım. :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh... :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

evileyebeadfurnace6rv9.jpg

irenacım çok dikkat et kendine dr herhangi bir düşük hapı vermemişmiydi.ınşallah en kısa sürede bebişinle atlatırsınız en önemlisi moral sakın bozma moralini.Allah sağ salim kucagımız almayı nasip etsin.bol bol yat dinlen canım.

angel testlerin arası çokmu yakındı birbirine en son tahlili 27 şubat ta yapmıştım ozaman 157 çıktı.Şuan 5 haftalık inşallah seninde bi problemin yoktur bizi haberdar et sonucundan.

angel testlerin arası çokmu yakındı birbirine en son tahlili 27 şubat ta yapmıştım ozaman 157 çıktı.Şuan 5 haftalık inşallah seninde bi problemin yoktur bizi haberdar et sonucundan.

uzun suredır gırmıyodum canım 6 martta düştu bebegım,sen nasılsın

DÜN ADETİMİN 5 GÜN GECİKMESİ ÜZERİNE KANDA BETA HCG TESTİ YAPTIRDIM VE HAMİLE OLDUĞUM ÇIKTI,ÇOK MUTLUYUM,ALLAH A ÇOK ŞÜKÜR.ALLAH TÜM BENÜM GİBİ HAYIRLI VE İMANLI EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERİN YARDIMCISI OLSUN.
Pazartesi günü inşallag tam mutlu olacağım çünkü geçen sene 3 haziranda dış gebelik geçirmiştim,o yüzden ultrasyonda görünce sevinçten havalara uçmayı istiyorum Allah ımdan.Beta hcg sonucum 1987 çıktı,sizce sonuç nasıl,pazartesi öğreneceğim,ama yine de merak ediyorum.
Arkadaşlarım sizlerden dua bekliyorum.

tebrikler sağlıklı hamilelikler inş bebeğinle güzel günler dilerim

angel bende 13 nisanda rutin kont gittim bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldılar.Sabırla bekliyorum Allah inşallah tekrarsan sağlıklı sıhatlı sorunsuz bir hamilelik nasıp eder.Sana doktorun nekadar beklemeni söyledi.

Back
X