arkadaşlar herkese selam

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
Öncelikle aylar süren tüp bebek tedavimin son aşamalarına geldiğimi söylemek istiyorum..3 aylık diyet ve ilaçlar...miyom embolizasyon ameliyatım...dondurulmuş bir tanecik çok değerli embriyom ...ve diğer embriyolar için hala devam eden iğnelerim....(bugün 5 gün iğnemi yaptım) velhasıl hala ısrarla Rabbimden diliyorum istiyorum.. sizlerden bir şey isteyecektim ...bir arkadaşım önerdi ve bana 500 Yasin okumaya başladılar...herkes 1 adet okumalıymış 500 ayrı kişi okuycak ,,,sizlerden de okumak isteyen varsan mutluluk duyarım...sadece 1 Yasin istiyorum ...toplanıcak ve inş 500 e ulaşacağım...:49::49::49::49::49::49::49:benim daha önceki yazılarımı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz...belki o zaman gerçekden de dua etmeyi isteyeceksiniz... OKUYAN, MESAJLA BANA BİLDİRİRSE SEVİNİRİM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR SAĞOLUN.

öncelikle aylar süren tüp bebek tedavimin son aşamalarına geldiğimi söylemek istiyorum..3 aylık diyet ve ilaçlar...miyom embolizasyon ameliyatım...dondurulmuş bir tanecik çok değerli embriyom ...ve diğer embriyolar için hala devam eden iğnelerim....(bugün 5 gün iğnemi yaptım) velhasıl hala ısrarla rabbimden diliyorum istiyorum.. Sizlerden bir şey isteyecektim ...bir arkadaşım önerdi ve bana 500 yasin okumaya başladılar...herkes 1 adet okumalıymış 500 ayrı kişi okuycak ,,,sizlerden de okumak isteyen varsan mutluluk duyarım...sadece 1 yasin istiyorum ...toplanıcak ve inş 500 e ulaşacağım...:49::49::49::49::49::49::49:benim daha önceki yazılarımı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz...belki o zaman gerçekden de dua etmeyi isteyeceksiniz... Okuyan, mesajla bana bildirirse sevinirim bekliyorum arkadaşlar sağolun.

tedavim nisanda başlamıştı....yani 7 aydır emek verdim...dilerim bebişime kavuşurum:49::54:

Öncelikle aylar süren tüp bebek tedavimin son aşamalarına geldiğimi söylemek istiyorum..3 aylık diyet ve ilaçlar...miyom embolizasyon ameliyatım...dondurulmuş bir tanecik çok değerli embriyom ...ve diğer embriyolar için hala devam eden iğnelerim....(bugün 5 gün iğnemi yaptım) velhasıl hala ısrarla Rabbimden diliyorum istiyorum.. sizlerden bir şey isteyecektim ...bir arkadaşım önerdi ve bana 500 Yasin okumaya başladılar...herkes 1 adet okumalıymış 500 ayrı kişi okuycak ,,,sizlerden de okumak isteyen varsan mutluluk duyarım...sadece 1 Yasin istiyorum ...toplanıcak ve inş 500 e ulaşacağım...:49::49::49::49::49::49::49:benim daha önceki yazılarımı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz...belki o zaman gerçekden de dua etmeyi isteyeceksiniz... OKUYAN, MESAJLA BANA BİLDİRİRSE SEVİNİRİM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR SAĞOLUN.

selam canim önceliklen hayirli olsun insallah bu tedavinde Rabbim sana ikiz evlat nasip eder...
inan dün mesajini okudum dünden beri aklimdan hic cikmadin bugün oructa tutmustum az önce namaz kilip üstünede sana 1Yasin oukudum insallah Rabbim kabul eder dualarimizi ve sana bu tedavinde nasip eder cok zor biliyorum bu süreci bende 3defa tüp bebek yaptim ve hepsinde negatifi aldim Rabbim bu yolda olanlarin emegini bosa cikarmasin insallah tez zamanda hepimize sagliki hayirli evlatlar nasip etsin....

[sıze=3]selam canim önceliklen hayirli olsun insallah bu tedavinde rabbim sana ikiz evlat nasip eder...
Inan dün mesajini okudum dünden beri aklimdan hic cikmadin bugün oructa tutmustum az önce namaz kilip üstünede sana 1yasin oukudum insallah rabbim kabul eder dualarimizi ve sana bu tedavinde nasip eder cok zor biliyorum bu süreci bende 3defa tüp bebek yaptim ve hepsinde negatifi aldim rabbim bu yolda olanlarin emegini bosa cikarmasin insallah tez zamanda hepimize sagliki hayirli evlatlar nasip etsin....
[/sıze]

aminnn canım allah razı olsun ..dilerim hepimize rabbim nasip eder .:49:

Back
X