Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 6.5 yıllık evliğim...
evliliğimin ilk 3 senesi içinde 3 düşük yapmıştım(6-7 haftalık)
düşüklerden sonra 3 senede hamile kalamadım...
ameliyatıda 7-nisan-2010 da oldum...
ameliyattan 3 ay sonrada hamile kaldım...
diğer hamileliklerim gibi ilk zamanlar sorunlu kanamalı geçti...
3 ay devamlı yattım...
daha sonra dr lar tamam herşey yolunda bütün tehlikeyi atlattın dediler...
yani düşük tehlikesini...başka tehlike varmı yokmu ilgilenen olmadı...
ama ben beğeğimi 4. ayında erken doğumla kaybettim(
hamileiken çapaya hiç gidemedim çünkü bize çok uzak ve ben hamileliğimi zaten yatarak geçiriyordum...
doğumdan sonra geçenlerde gittim (özele değil polikıliniğe) bana neden hiç gelmedin diye kızdılar...
canım ya ben çapada hiç prof a gitmediğim için tam bilmiyorum...
ama ameliyattan sonra odadaki diğer hastalarla konuştuğuma göre öğle yüklü bir para vermemişler...
sadece muayene parası ve katkı payı...
en fazla para veren arkadaş toplam 550 tl vermiş hatta espirisinide yapmıştı en çok ben verdim ben daha özelim diğe:)
canım seni yanıltmak istemem....
belki bu hastalar devamlı hastaları falanmıydı bilmiyorum...
yoksa bana da bir kere muayenesine geldiği hastayı sadece katkı payı alarak ameliyat etmez gibi geliyor...
cerrahpaşadaki 2000 tl istedi demişsin o zaman bunlarda ister gibi...
ama 3 hastanında sadece katkı payı verdiklerini duydum işte....
fazla verseler neden yalan söylesinler...
birde o hastalar anlatırken başka bir yerde muayeneye gitmiş gibi değil sanki hastane de muyene olmuş gibi anlattılar...
yani ben hep öğle anladım...
eğer hastanede muyene ederlerse belki sadece katkı payıyla ameliyat ederler ama özel yerine gidince hiç sanmıyorum...
ben geçen çapaya gittiğimde (8 gün önce) proflar hastanede özel muayene ediyormu diğe sormuştum yok dediler...
özel muayeneleri varmış ve özel yerde bakıyorlarmış...
yani şuan yokmuş ama belki o zamanlar hastanede muyene vardı...
canım nasıl araştırılır bilmem ama bir araştırmaya çalış istersen...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
cnm benim rabbim hepimizin yar ve yareni olsun inş cerrahpaşada 150 tl karşılığına muayene ediyor proflar katkı payını öğrenicem allah izin verirse ona göre isticem bana histereskopi demiyorlar çünkü görünürde bişi yok ama ben kendim istiyorum çünkü olduğunu düşünüyorum cnm ben seni kan pıhtılaşması topiğinden tanıyorum şuan sende kan pıhtılaşması var dimi cnm olsun en azından bu sefer sorunu biliyorsun rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inş... hepimize amin...![]()
cnm benim rabbim hepimizin yar ve yareni olsun inş cerrahpaşada 150 tl karşılığına muayene ediyor proflar katkı payını öğrenicem allah izin verirse ona göre isticem bana histereskopi demiyorlar çünkü görünürde bişi yok ama ben kendim istiyorum çünkü olduğunu düşünüyorum cnm ben seni kan pıhtılaşması topiğinden tanıyorum şuan sende kan pıhtılaşması var dimi cnm olsun en azından bu sefer sorunu biliyorsun rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inş... hepimize amin...![]()
cm çok geçmiş olsun acaba nerde ve ne kadara yaptırdığınıda yazarsan hem bana hem yaptırıcak olan arkadaşlara büyük iyilik yapmış olursun cnm allah şifa versin ....bende 4 yıllık evliyim. Doktorum tüp bebek yapacağız işlemlere başlayalım dedikten sonra tahliller bitti histeroskopimide oldum. Histeroskopi ameliyat değil ilk önce bunu belirteyim. Rahim içine kamera ile bakıyorlar. Benim drum prof ama bu tür işlemlerini asistanları yapıyor herşeye yetişemez ki. Bir sıvı sıkıyorlar sonra kamerayla vajina içerisine girip bakıyorlar ona göre rapor yazıyorlar. Eğer bir yapışıklık, miyom veya kist gibi bişey görürlerse drun kararına göre operasyon geçiriyorsun. Benim herşey normal çıktı, buda rahmin gebeliğe engel olan bişey olmadığını gösteriyor. Bence fazla zaman kaybetmeyin prosedür zaten uzun sürüyor. Allah hayırlısını versin.
nedeni belli değil işte canım...Cnm acaba rahim ağızı yetmezliği flnmı var acaba keşke serklaj isteseydintam olarak bilmiyorum ama bazı arkadaşlar hamileliğinin belli dönemlerinde yaptırdı bebek düşmesin diye ii bi doktorla görüşüp iğne artı hamilelik ileryeyince bide onu denesen cnm
cm çok geçmiş olsun acaba nerde ve ne kadara yaptırdığınıda yazarsan hem bana hem yaptırıcak olan arkadaşlara büyük iyilik yapmış olursun cnm allah şifa versin ....
arkadaşlar bana da rahim içi polip teşhisi kondu. histereskopi için doktor, merkez, hastane vesaire araştırıyorum. istanbulda aynı tecrübeyi yaşayıp da memnun kaldığınız yer var mı?
direk özel bi yere mi gitmeliyim?yoksa üniversite hastanesinde çalışan bir profun muayenesine gidersem, ameliyat bedavaya gelir mi?