8 ay oldu nişanlımdan ayrıldım anlaşamıyorduk cok dık kafalıydı bu iki ay sonra başladım aramaya ayda 3-4 mesaj annemde sessız kal hıc cevap verme dedı bana ... whatsaapı yenıden yuklemıstım sanırım engelı kalkmış üniversite mezunuyum ama bu sene tekrar sınava gırıp ögretmenlık kazandım faceyede hevesle yazdım öte yandan calısıp kpss hazırlanıyorum bu eskı nısanlım olacak sahıs hayırlı olsun falan yazmış görünce tabı engelledim bu sefer telıme hakaret dolu mesajlar atmış sen kim ögretmenlık kım ! hahaahaha diye gülmüş senin aklın yok kpss yıde kazanamazsın boşuna uğraşıyorsun sende akıl olsaydı sehır dışında işletme okumazdın sen kim ögetmenlık kım güzelliğinede güvenme sen bu kafayla cok cekersın.. ( daha 2 hafta once duygusal ask mesajları yazıyordu onada cevap vermedim) arkadaşlar 6 ay olacak hıc bır mesajıına cevap vermıyorum ama bu son mesajı benı çıldırttı cevap yazmadım ama ..Bu adam benı neden küçümsüyor? bır daha mesaj atarsa ağzıma ne gelırse saysammı? bu adama ne yapılır sızce ya?