Arkadaşlar, ilişkiler,özguvensizlik

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
Öncelikle herkese tekrar merhaba 2 yıldır buraya uğramıyordum:) Arkadaşlar ufak tefek dertlerim var ama düşündükçe içim bunalıyor anlatmak istiyorum.. Öncelikle arkadaşlarimdan bahsetmek istiyorum. 25 yaşındayım çok fazla arkadaşim yok en yakınlarımı artık taniyamiyorum. Liseden beri arkadasiz 10 yil oldu. Ama ne anlatsam hangi derdimi paylaşsam sürekli beni hatali gösteriyorlar onuda geçtim en zoruma giden şey yargılamaları.. Bu arada kendileri asla bir dertlerini bir sorunlarını paylaşmazlar. Çok detaya inmek istemiyorum ama çalışmaya başladigimdan beri tabi kılık kıyafetim değişti cok şükür fazla kazanmasamda bekar olduğum için bana yetiyor. Güzel bisey giydigimde bile dalga geçiyor gibiler. Artık böyle mi giyiniyorsun diyip gülmeler. Kıskanıyorlar demek istemiyorum sonuçda benden bi eksikleri yok yada benim fazlam yok. Ama niye sürekli grubun aşağıya çekilmeye çalışanı benim? Herkesle goruşmeyi keseyim diyorum bu seferde yaş olmuş 25 arkadaşi nerden bulacağım. Zaten herkes evli barklı:)) evlenme gibi niyetim de yok. Çok yalnız hissediyorum.

Dipnot bu olayı anlatmazsam olmazdi. Bu anlattigim arkadaslarimdan birinin arkadaşı benden hoşlanmiş ve benim o sirada sevgilim olmadığı halde sırf birisiyle oturup çay kahve içtim diye çocuğa sevgilimin olduğunu ve görüşmememiz gerektiğini söylemiş. Bunu bana söylediğinde şaşırdım benim sevgilim yok biliyorsun dedim ama 2 kişiyle gorusulmez buna izin veremem o çocuğun hakkına giremem gibi ahlak dersleri vermeye kalkti:') şimdi ben napiyim arkadaşlar:) mesafemi koruyup arkadaşlığa devam mı edeyim yoksa 25 yasinda yeni arkadaslar mı edinmeyr çalışayım? Nasıl guvenicem yeni tanişacagim kişilere o da ayrı :))

Bir insanın hayatinizda olmasini şöyle degerlendirebilirsiniz kafanizda bir terazi belirleyin ve size eksisi mi artısı mi çok bakın.eksisiyse hemen çıkarın. Ben öyle yapıyorum. Bu yontemle son 2 yilda belki 10 kişi çıktı hayatimdan ama kafam rahat

İtmece kakmacayla olmazki.. İlla arkadaş olun diye ömrü billah onlarla olacaksın diye bir kaide yok.. Bence bu arkadaşlıklar sana + sağlamıyor..

Gel ben olayım arkadaşın sarılasım geldi :KK74: Boşver bence herkesin aklı kendine kalsın de geç. Kendileri sanki çok iyi. Mükemmel. Böylelerindense yalnız kal daha iyi. kalamam dersen yazdıklarında merhaba de, bir şey dediklerinde he de geç. Fazla kafana takma. O kişilerle ne amaçla kahve içtiğini bilmiyormuş gibi davranması kendi ayıbı.

Arkadaşlarınız kötü değil. Karakterlerinizi oluşturan dinamikler farklı ve lise çağındaki çocuklar değilsiniz artık. Yalnız kalmamak için olumsuzluklara göğüs germeyin.

Ayrıca gayet de arkadaş bulunur o yaşta. Yaşınızda ne var?

Kiskaniyorlar.net! Bende de cok vardi bunlardan salla gitsin. Ne kadar icine dert olduysa buraya yazmissin bak. Ben hepsini cikardim hayatimdan. Mutlulugumu da mutsuzlugumu da kendimle yasiyorum. Kendimin yargici ve celladiyim pekte huzurluyum.. ohh.. ne kadar az insan o kadar cok huzur..

30 yaşımda tanıştığım kişi ile gayet güzel bir arkadaşlığım oldu dostluğa doğru ilerliyor :) bu işler yaş ile olmaz yürek lazım seninle gülüyor ağlıyormu ona bakmalısın. Kalbine sinmeyen kimseyi hayatının özel yerlerine yerleştirme ve asla o kişiler ile dertlerini paylaşma kopamıyorsan gül konuş güncel mevzular özel konularını geçiştir.

Hepinize tek tek teşekkür ederim.!!! Aldığım cevaplar hemen hemen aynı mantıkta. Onlarla tamamen bağımı koparmak yerine iletişimi azaltıp yeni bir arkadaş çevresi edinmem benim için en huzurlusu olacak.

Back
X