- Konu Sahibi happypisces
Öncelikle herkese tekrar merhaba 2 yıldır buraya uğramıyordum:) Arkadaşlar ufak tefek dertlerim var ama düşündükçe içim bunalıyor anlatmak istiyorum.. Öncelikle arkadaşlarimdan bahsetmek istiyorum. 25 yaşındayım çok fazla arkadaşim yok en yakınlarımı artık taniyamiyorum. Liseden beri arkadasiz 10 yil oldu. Ama ne anlatsam hangi derdimi paylaşsam sürekli beni hatali gösteriyorlar onuda geçtim en zoruma giden şey yargılamaları.. Bu arada kendileri asla bir dertlerini bir sorunlarını paylaşmazlar. Çok detaya inmek istemiyorum ama çalışmaya başladigimdan beri tabi kılık kıyafetim değişti cok şükür fazla kazanmasamda bekar olduğum için bana yetiyor. Güzel bisey giydigimde bile dalga geçiyor gibiler. Artık böyle mi giyiniyorsun diyip gülmeler. Kıskanıyorlar demek istemiyorum sonuçda benden bi eksikleri yok yada benim fazlam yok. Ama niye sürekli grubun aşağıya çekilmeye çalışanı benim? Herkesle goruşmeyi keseyim diyorum bu seferde yaş olmuş 25 arkadaşi nerden bulacağım. Zaten herkes evli barklı:)) evlenme gibi niyetim de yok. Çok yalnız hissediyorum.
Dipnot bu olayı anlatmazsam olmazdi. Bu anlattigim arkadaslarimdan birinin arkadaşı benden hoşlanmiş ve benim o sirada sevgilim olmadığı halde sırf birisiyle oturup çay kahve içtim diye çocuğa sevgilimin olduğunu ve görüşmememiz gerektiğini söylemiş. Bunu bana söylediğinde şaşırdım benim sevgilim yok biliyorsun dedim ama 2 kişiyle gorusulmez buna izin veremem o çocuğun hakkına giremem gibi ahlak dersleri vermeye kalkti:') şimdi ben napiyim arkadaşlar:) mesafemi koruyup arkadaşlığa devam mı edeyim yoksa 25 yasinda yeni arkadaslar mı edinmeyr çalışayım? Nasıl guvenicem yeni tanişacagim kişilere o da ayrı :))
Dipnot bu olayı anlatmazsam olmazdi. Bu anlattigim arkadaslarimdan birinin arkadaşı benden hoşlanmiş ve benim o sirada sevgilim olmadığı halde sırf birisiyle oturup çay kahve içtim diye çocuğa sevgilimin olduğunu ve görüşmememiz gerektiğini söylemiş. Bunu bana söylediğinde şaşırdım benim sevgilim yok biliyorsun dedim ama 2 kişiyle gorusulmez buna izin veremem o çocuğun hakkına giremem gibi ahlak dersleri vermeye kalkti:') şimdi ben napiyim arkadaşlar:) mesafemi koruyup arkadaşlığa devam mı edeyim yoksa 25 yasinda yeni arkadaslar mı edinmeyr çalışayım? Nasıl guvenicem yeni tanişacagim kişilere o da ayrı :))