Arkadaşlar instagramdan bir bakar mısınız sizce doğal mı?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar Tural Fatullayev e instagramdan bir bakar mısınız tarzı nasıl sizce doğal mı? Ben burun sırtını kavissiz istiyorum ama sizce güzel yapıyor mu ben karar veremedim.

İstanbulda yaptırma şansınız var ise reşit Burak kayhan da çok güzel bebek gibi kızlar yapıyor ama kavisli yapıyor bir bakın isterseniz instgramdan ben onurkan idacıy oldum doğal istemiştim doğal oldu kimse anlamıyor ama cokta memnun kalmadım nefes açısından araştırın isterseniz ama bir daha yaptıracak olsam ya Eren hoca ya da reşit hoca..

Ben açıkcası kavisli burunları pek sevmiyorum. İstanbul’a girme imkanım hiç yok. Eren taştan gerçekten güzel yapıyor fakat 25 bin istiyor bana çok geldi. Zaten estetik cerrah değil de kbb istiyorum

Ben açıkcası kavisli burunları pek sevmiyorum. İstanbul’a girme imkanım hiç yok. Eren taştan gerçekten güzel yapıyor fakat 25 bin istiyor bana çok geldi. Zaten estetik cerrah değil de kbb istiyorum
Canım ben istanbuldaydım ve ameliyat İçin Malatya’ya gittim kbb Uzmanı Ahmet çağlar doktorumun adı instagramdan bakabilirsin 2 yıl oldu ameliyat olalı ve çok şükür memnunum ve o kadar para dökmene de hiiiiç gerek yok

Ayy ne güzel geçmiş olsun. Benim başka şehre gitme imkanım olsa keşke. Ama Ankara’da da o kadar para vermeden güzel yapacak doktorlar vardır eminim

Arkadaşlar Tural Fatullayev e instagramdan bir bakar mısınız tarzı nasıl sizce doğal mı? Ben burun sırtını kavissiz istiyorum ama sizce güzel yapıyor mu ben karar veremedim.
Ben bu doktoru ilk defa duydum. Instgramina baktigimda 'zor burunlari' yapmis ,bu iyi bir sey , o cok ünlü doktorlarin hepsi 'kolay' ya da az sorunlu burunlari tercih ediyorlar. Bu iyi tarafi... kötü buldugum tarafi bu doktorunda yaptigi tek burun sekli var sanki (yaniliyor olabilirim ama baktigim butun resimlerde burun sekli ayniydi). Bir burun sekli her yüze uymaz, haaa bu sekil senin yüzüne uyar diyorsan ne ala. Deneyimlerime dayanip nacizane birde sunu ekleyim, mutlaka en az bir hastasiyla konusmalisin cunku instgram yaniltici olabiliyor... sonuclari bizle paylasirsan sevinirim, iyi şanslar

Öncelikle yorum için çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi tek tip burun yapıyor daha çok düz yapıyor gibi geldi bana da fakat ben bir değil birçok hastasıyla konuştum hepsi memnun olduğunu söylediler ve resim gönderdiklerinde yaptığı burunların aynı olmadığını gördüm. Doğal burunlar yapıyor ama işte bir kızın burnunu pek beğenmemiştim mesela önden eski burnu daha güzel. Yandan kemeri düzeltmiş ama burun ucu basıktı biraz. Düz küçük olmayan bir burun ama doğal değildi sanki kalıp gibi. Diğerlerini gayet beğendim.

Senin begenmedigin burundan O hasta memnun muydu ? Ve o burun O hastanin yuzune genel olarak uyumlu muydu ? Bazen detaylari begenmesekte genel sonuc olumlu olabiliyor. Ve O bayan burnuyla mutluysa sonuc basarili demektir. Ve ayni burun seklini yapmamasi cok iyi haber. Eger bu doktara ameliyat olursan bu begenmedigin burnu gosterip boyle yapmayin deme sansin var. Cogunu begenmissin ve hastalariyla konusmussun bunlar hep olumlu. Kavisli burun suan moda ve bu moda gecicek, ben de senin gibi düz burnu tercih ediyorum. Zor burun sekilerini cok iyi duzeltmis,hosuma gitti. Senin ilk ameliyatin sanirim ?

Evet benim ilk ameliyatım ve o kişi o burundan memnun dediğim gibi ben başarılı buluyorum bu doktoru eğer muayeneye gidersem o burun gibi istemediğimi mutlaka söyleyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Aklımda asıl başka bir doktor var. İnstagramda paylaşım yapmıyor ama güven veriyor. Çok kararsızım bakalım

Aklindaki diger doktor kim ? Instgramda olmamasi iyi aslinda, demekki yeteri kadar hastası var... devlette calisiyorsa paylasim yapmasi yasak zaten veya para direk ceplerine gitmedigi icin umursamiyorlar. Umarım ilk ve son burun ameliyatin olur yoksa insan gereksiz yere kendine sorun yaratmis oluyor. Simdiki aklim olsa asla ameliyat olmazdim...

Siz ilk ameliyatı kime oldunuz? Nasıl problemleriniz var acaba? Ben de acaba hiç bulaşmasam mı diyorum. Kendi burnumu aratmasın sonra çünkü sorunlu bir burnum yok bir küçük kemer var. Çok kararsızım.

Olup olmama kararini anca sen verebilirsin. Ben sahsen pisman oldum ama belki sen iyi sonuc alirsin. Ozelden doktoru yazdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…