Arkadaşlar internetten alışverişle ilgili

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
arkadaşlar bugun uyuyamıcagım sıkıntıdan sanırım internette yer alan fırsatlar sunan sıtelerden birinden fırsat satın aldım kredi kartyla ancak yanlış fırsatı satın aldıgımı farkettmparası, fırsatın yapılacak yeri aynı ancak tarifeleri farklı. ilk defa byle birşey oldu cok agladım kızdm kendımearkadaşlar şmdi herhangi bir degişiklik yapılabılırmı?telefondan arayarak iletişime gecmeye calısacagım ama butun gece uyuyamıcagm sanırım sadce istedgım tarifeyi degiştirmek hiç başına böyle bir şey gelmiş bu işleri bilen bana yardımcı olabılecek arkadaşım varmı

sanırım hangi site olduğunu tahmin ettim. bence arayarak düzeltebilinecek bir durum. sıkmayın bu kadar çok canınızı. yarın ilk işiniz aramak olsun ama

canım ben hiç bu işleri bilmedigim için acemiligimden sanırım byle bişe basıma geldı teşşekür ederim degerli yorumun için tatlım internette bir bilgide bulamayınca buraya sorup danısmak istedm bir çok arkadaşımız netten alışveriş yapıyor belki böyle bir durumu yasayan arkadaşımız olablr diye dusundum

canım senin yapacağın ilk iş aramak olsun. netten kıyafet alıyorum bende bi sorun olduğu zaman değiştiriyorlar. mutlaka yardım edeceklerdir.

Son düzenleme:

hangisinden aldın bilmiyorum ama
benim sık kullandıgım bir tanesi
7 gune kadar ücretsiz iptal yapıyor
hatta ben yegenimin dogumgunu icin 16 tane fırsat almıstım yemek artı 2 kadeh icki vardı
sonra aynı yerde aynı fiyata limitsiz ickili cıktı
hemen iptal edip onu aldım
iade de ettiler anında
sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…