Arkadaslar kacinci haftadan sonra sola yatmak gerekli?

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
Ya ben yatakta sola yattigimda kendimi sag tarafta buluyorum ve vijdan azabi cekiyorum 15 haftaligim sizler kacinci haftadan sonra sola yattiniz ve hamilelik yastigi alsam.fayda edermi ?

Suan sirt ustu de dahil istediginiz sekilde yatabilirsiniz 25 haftadan itibaren yuzustu zaten yatmaniz zor olacak sirt ustu onerilmiyor ki siz de rahat edemeyeceksiniz zaten, 25 ozellikle 30dan sonra saga sola yatilabiliyor ancak en cok onerilen sol tarafa yatilmasi fakat konfor icin mutlaka saga da yatiyor insan bilincli ya da bilincsiz sekilde yani suan sizin icin erken, en az 10 hafta sonra onemli ki o zaman da rahat pozisyonu vucut bulacaktir kendi kendine

Ya ben yatakta sola yattigimda kendimi sag tarafta buluyorum ve vijdan azabi cekiyorum 15 haftaligim sizler kacinci haftadan sonra sola yattiniz ve hamilelik yastigi alsam.fayda edermi ?
Önemli olan çok fazla sırt üstü yatmamak. Sırt üstü yatıldığında dolaşımın yavaşlamasına, kan akışının bebeğe azalmasına sebep oluyormuş. Sağa ve sola yatmak arasında çok fark yok ancak önerilen sola yatmak. O yüzden endişe etmeyin.

Tesekkur ederim kafama cok takıyordum bu durumu

Ben bi sağa bi sola dönüyorum uyurken doktor sorun olmaz nasıl rahatsan öyle uyu demişti Ama sırt üstü ilerleyen zamanlarda yatma tansiyonunu etkiliyor.

Bu haftaya kadar geldim inanır mısınız sola yatamıyorum sanki kalbim sıkışıyor. Doktora da söyledim rahat ettiğin tarafa yat dedi. Önemli olan sırt üstü yatmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…