Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bnm bat = 08.09.2016 iki gun obce kan verdim bhcg 5.1 cikti ertesi gun 8.5 ve bugun 9.2 cikti ben bu sonuclarimi doktora gosterdim biri kesin hamilesin diyo digeri kesin hamile degilsin diyo hangidine inanacagimi sasirdim nolur bilgisi olanlar yardm
Bnm bat = 08.09.2016 iki gun obce kan verdim bhcg 5.1 cikti ertesi gun 8.5 ve bugun 9.2 cikti ben bu sonuclarimi doktora gosterdim biri kesin hamilesin diyo digeri kesin hamile degilsin diyo hangidine inanacagimi sasirdim nolur bilgisi olanlar yardm
artis önemli canim adetine kac gün var, hamilelik var görünüyo ama kesin diyemez hicbi doktor benim ilk degerim 463tü doktor kesin hamilesin diyemem dedi, artisa göre bakcaz dedi 3 gün sonra tekrar test yaptirdim 2000lerdeydi ondan sonra tamam dedi gebelik gorunuyo doktorlar genelde keseyi görene kadar kesin demiyorlat