Arkadaslar kafayi yicem nolur yardim

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Bnm bat = 08.09.2016 iki gun obce kan verdim bhcg 5.1 cikti ertesi gun 8.5 ve bugun 9.2 cikti ben bu sonuclarimi doktora gosterdim biri kesin hamilesin diyo digeri kesin hamile degilsin diyo hangidine inanacagimi sasirdim nolur bilgisi olanlar yardm:KK17:

2 günde 2 katına çıkmış 5 üstüde hamilelik ama artık verme kan gecikince verirsin artık gebelik var gözüküyor şu an

2 gün arayla yaptırın HCG yi. Değer hamile görünüyor. Allah Gönlünüze göre versin

Bnm bat = 08.09.2016 iki gun obce kan verdim bhcg 5.1 cikti ertesi gun 8.5 ve bugun 9.2 cikti ben bu sonuclarimi doktora gosterdim biri kesin hamilesin diyo digeri kesin hamile degilsin diyo hangidine inanacagimi sasirdim nolur bilgisi olanlar yardm:KK17:
artis önemli canim adetine kac gün var, hamilelik var görünüyo ama kesin diyemez hicbi doktor benim ilk degerim 463tü doktor kesin hamilesin diyemem dedi, artisa göre bakcaz dedi 3 gün sonra tekrar test yaptirdim 2000lerdeydi ondan sonra tamam dedi gebelik gorunuyo doktorlar genelde keseyi görene kadar kesin demiyorlat

Back
X