Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1025725 Eki Görüntüle 1025729 Eki Görüntüle 1025730
Eki Görüntüle 1025731 Eki Görüntüle 1025732 P
Eki Görüntüle 1025733
Arkadaşlar kahve falından anlayan biri bakabilir mi? lütfen..Yorum bekliyorum..
Kuş ağzında hayırlı bir haber var yeni evlenen birinin hamile olduğu çıkmış![]()
evet hamileyi gördüm,ben olamaz mıyım?Daha korunmayı bırakmadık ama bu ay bırakıcaz Allah'ın izniyle..Bu arada yeni evli değilim.
Olabilir canım inşallah sensindir bende hamile kalmadan önce falımda çıkmıştı hayırlısı olsun :)![]()
Olabilir canım inşallah sensindir bende hamile kalmadan önce falımda çıkmıştı hayırlısı olsun :)![]()
Merhaba benimde kahve falıma bakabilirmisniz ?bende size bakarımEki Görüntüle 1025784 Eki Görüntüle 1025785 Eki Görüntüle 1025786 Eki Görüntüle 1025787
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim canım benim,peki hamilenin durumu aydınlık mı?Daha önce düşüğüm ve birtane de ilerlemiş hamileliğimde kaybım varçok şükür bir oğlum var.Bir de başka bişey görünmüyor mu?teşekkür ederim tekrar.
Merhaba benimde kahve falıma bakabilirmisniz ?bende size bakarımEki Görüntüle 1025784 Eki Görüntüle 1025785 Eki Görüntüle 1025786 Eki Görüntüle 1025787
Söz ver yoksa bakmam sende bakılan mı![]()
Tabağında da bebek görünüyor canım plesantası kalbi filan inşallah hayırlısıyla bence güzel haberler alacaksın![]()
canım inan ben bilmiyorum ama aydınlık çıkmış.Biliyorsan benimkine baksan ya lütfen,sağolsun arkadaş bişeyler söyledi,bi de sen baksan..
Eki Görüntüle 1025731 Eki Görüntüle 1025732
Eki Görüntüle 1025733
Arkadaşlar kahve falından anlayan biri bakabilir şimdi arkadas falında kocaman bir deve kuşu var.. Beklediğin bir haber bar 4 vaki çıkmıs ve hamile kadını bende gördüm amcak bu hamilelikte bir yardım alacaksın.. Bir kafon tarafından.. Neneginde erkek olarak belirmiş
ayyy çok saol ya inşallah,peki ben miyimdir dersin?Şimdi yok artık okadarını nerden bilim dicen ama heyecanım şimdiden başladı,adetimin 12. günü düşünecez ve 3. günüm..
Söz ver yoksa bakmam sende bakılan mı![]()
Bi topluluk düğün dernek gibi birşeyleri görüyorum tam net görünmüyor ama anladığım kadarıyla baya sıkıntılar anlatılmış feraha doğru yol almışsın hayatında bi değişiklik var bi mekan değişikliği ev ayda bekarsan yükünü toplamış gibi hazır bekliyorsun ama sıkıntıların geçiyor güzel şeyler bekliyor seni önün temiz çıkmış mutluluk yakın bu kadar gördüm ben :)
Eki Görüntüle 1025731 Eki Görüntüle 1025732
Eki Görüntüle 1025733
Arkadaşlar kahve falından anlayan biri bakabilir şimdi arkadas falında kocaman bir deve kuşu var.. Beklediğin bir haber bar 4 vaki çıkmıs ve hamile kadını bende gördüm amcak bu hamilelikte bir yardım alacaksın.. Bir kafon tarafından.. Neneginde erkek olarak belirmiş
çok teşekkürler canım.Peki hamilelik yakın mı görünüyor.Geçen düşüğümde ebe bir kadın karnımın aşağıda olduğundan dolayı düşük yaptığımı,hamile kalmadan önce karnımı kaldırması gerektiğini söyledi ve inşallah yarın gelecek,o olabilir mi?
Tabağında gördüm bu senin bence ama yakın çevrende yeni evlenen bayan yakınının hamile haberini duyucan tabağındaki bebeği ben sana gördüm hayırlısı olsun :)
çok teşekkürler canım.Peki hamilelik yakın mı görünüyor.Geçen düşüğümde ebe bir kadın karnımın aşağıda olduğundan dolayı düşük yaptığımı,hamile kalmadan önce karnımı kaldırması gerektiğini söyledi ve inşallah yarın gelecek,o olabilir mi?
Ben fincanında gördüm bu kadını o sana yardım edecek.. Senden kısa çıkmıs bu kadın yakın bir vakitte benegin olacak gibi görünüyor ve bebek arkadan belirmiş erkek olarak..
Ben fincanında gördüm bu kadını o sana yardım edecek.. Senden kısa çıkmıs bu kadın yakın bir vakitte benegin olacak gibi görünüyor ve bebek arkadan belirmiş erkek olarak..
çok güzel ya inşallah..çok teşekkür ederim saol.Net gördün değil mi canım?falın çıkıyor mu genelde canımsın ya çok mutlu oldum.![]()
![]()
![]()