Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar kan değerime acil bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapma lütfen hiç beklenmedik anda oldu galiba şaşkınlıgından anladığım kadarıyla bence böyle bir pembe akıntında varsa kadın doğum acile gidip muayene olabilirsin canım aynı zamanda beta testinde kontrol edilir🌸
Yarın sabah kan vericem. Ani değil aslında 6-7 aydır deniyoruz. Sadece stres olmamak için çok üstüne düşüp araştırmadım. Gün içinde hafif kasık ağrım bel ağrım kasığımda seğirme oldu bi de şimdi hafif kan görünce üzüldüm. Regl mi oluyorum diye yarın anlarım artık sabaha.

Yarın sabah kan vericem. Ani değil aslında 6-7 aydır deniyoruz. Sadece stres olmamak için çok üstüne düşüp araştırmadım. Gün içinde hafif kasık ağrım bel ağrım kasığımda seğirme oldu bi de şimdi hafif kan görünce üzüldüm. Regl mi oluyorum diye yarın anlarım artık sabaha.
Bol dua et inşallah seninle olur stres herşeyi tetikliyor ne yazik ki hayırlı sonuçlar alın🤲🏻

Yerlesme olabilir rengi ve miktari adet gibi olmaz kahve tonlari gibi

Back
X