Arkadaşlar kan testinde negatif cıkıp daha sonra hamile oldugunu ögrenen varmı?

mrvgkhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
19
1
1
30
Günüm 5 gün geçikti dün akşam acilde kan tahlili yaptırdım 1,20 çıktı beta fakat bu sabah yıne hasta olmadım genelde bu sekıl gecıkmem olmazdı. eğer olmamaya devam edersem kadın doğuma bır gidicem fakat sizede bir danışmak istedim.

Canım benimde 5 gun geçti kan tahlili negatif çıktı 6 gün adetim oldu stres sıkıntı yaptığımız için gecikiyor inşallah senin geç döllenme dir sonradan alırsın güzel haberleri Rabbim herkese nasip etsin o duyguyu

Valla bacım öncelikle inşallah hamilesindir.
Bnmde gecen hafta cuma kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kesin hamileyim diye gitrim kanda 0,100 çıktı tani negatif. Pzt söktürücü kullanmaa başladım. Cuma bitti. Ve hala olmadım. Haaaaala olmadm.

Valla bacım öncelikle inşallah hamilesindir.
Bnmde gecen hafta cuma kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kesin hamileyim diye gitrim kanda 0,100 çıktı tani negatif. Pzt söktürücü kullanmaa başladım. Cuma bitti. Ve hala olmadım. Haaaaala olmadm.
amınn ınsallah. emın olmadan keske bekleseydın bıraz daha sokturucu kullanmadan belkı hamıleysenn sonradan gıdıp kan verdın mı?

amınn ınsallah. emın olmadan keske bekleseydın bıraz daha sokturucu kullanmadan belkı hamıleysenn sonradan gıdıp kan verdın mı?
Cnm kanda çıkardı olsaydı bide tam 0,100 yani kesin yok.

peki hala olmamama doktor birşey dedimi merak ettım bak sımdı
Normalde de polikistik overlıyım ya. Ondan ötürü gecikmem oluyo normaldede zaten. Ama ilk defa söktüeücüden sonra da olmadım

Anladım canımm sen yınede olmamaya devam edersen kan tahlılını ıhmal etme derım ne olur ne olmaz hersey allahtan bende beklıyım ozaman bıraz daha olmazsam yıne kan verıyım demı

Anladım canımm sen yınede olmamaya devam edersen kan tahlılını ıhmal etme derım ne olur ne olmaz hersey allahtan bende beklıyım ozaman bıraz daha olmazsam yıne kan verıyım demı
Hamile olma ihtimalim var mı ki ya şimdi içime heves düştü :)

Back
X