Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınn ınsallah. emın olmadan keske bekleseydın bıraz daha sokturucu kullanmadan belkı hamıleysenn sonradan gıdıp kan verdın mı?Valla bacım öncelikle inşallah hamilesindir.
Bnmde gecen hafta cuma kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kesin hamileyim diye gitrim kanda 0,100 çıktı tani negatif. Pzt söktürücü kullanmaa başladım. Cuma bitti. Ve hala olmadım. Haaaaala olmadm.
Cnm kanda çıkardı olsaydı bide tam 0,100 yani kesin yok.amınn ınsallah. emın olmadan keske bekleseydın bıraz daha sokturucu kullanmadan belkı hamıleysenn sonradan gıdıp kan verdın mı?
peki hala olmamama doktor birşey dedimi merak ettım bak sımdıCnm kanda çıkardı olsaydı bide tam 0,100 yani kesin yok.
Normalde de polikistik overlıyım ya. Ondan ötürü gecikmem oluyo normaldede zaten. Ama ilk defa söktüeücüden sonra da olmadımpeki hala olmamama doktor birşey dedimi merak ettım bak sımdı
Hamile olma ihtimalim var mı ki ya şimdi içime heves düştü :)Anladım canımm sen yınede olmamaya devam edersen kan tahlılını ıhmal etme derım ne olur ne olmaz hersey allahtan bende beklıyım ozaman bıraz daha olmazsam yıne kan verıyım demı
yanı sen yıne de olmamaya devam edersen bır gıt derım baktırmaktan bırsey cıkmaz canıımmmHamile olma ihtimalim var mı ki ya şimdi içime heves düştü :)
Birazdan dsarıya cıkcam bi idrar teti alsam mıııyanı sen yıne de olmamaya devam edersen bır gıt derım baktırmaktan bırsey cıkmaz canıımmm
toplamda kac gunun gectıBirazdan dsarıya cıkcam bi idrar teti alsam mııı
10. Gün bugüntoplamda kac gunun gectı
yanı bakmaktan bırsey cıkmaz canımm yoksa da ıcın rahat olur10. Gün bugün
Belim ve sol yumurtalığm çok ağrıyor aslında ama adet ten dir diye düşündüm. Ne biliyim yayanı bakmaktan bırsey cıkmaz canımm yoksa da ıcın rahat olur
o agrı bende de var bır haftadoır ama hala hasta olmadım tahlılerımde negatıf cıktı anlamadımBelim ve sol yumurtalığm çok ağrıyor aslında ama adet ten dir diye düşündüm. Ne biliyim ya
İster msn ikimzde hamile olalmo agrı bende de var bır haftadoır ama hala hasta olmadım tahlılerımde negatıf cıktı anlamadım
İnşllh valla bnde çpk istiyorum yaaaayyy ınsallahhhhhhhhh![]()
![]()