Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kasılmam olduğu zaman karnım semsert oluyor elimle dokunuyorum çok sert geliyor birde aşağıya doğru baskı hissi oluyor.7. aydan sonra günde 4-5 tanesi normal kabul ediliyor yani doğuma hazırlık fazlası erken doğum tehlikesi olabiliyor.
bebiş bi tarafa toparlanıyor ve karnım sertleşiyor,hafif sancılar eşliğinde kendini aşağı dogru ittiryormuş gibi oluyor,tabi ben geceleri doğurucam sanıyorum geneldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sertleşme ve bebeğin karnımı şekilden şekile sokması bana da uzun süredir oluyor çok nadir sancılı oluyor daha önce hiç nst ye bağlanmadım kasımın ikinci haftasında gideceğm bu sefer bağlanır mıyım acaba siz kaçıncı haftada girdiniz. benim 35. haftam olacak kasımın 2. haftası...
Bende 35.haftamdayım benim karnımda sertleşme oluyo bebişim bi tarafa falan toplanıyo ama sancı yok galıba sadece kaburgalarımı kırıcakmış gibi ağrılar var.Bazende idrar kesesine baskı yapıyo hafif bi yanma oluyo.sancı bu değil dimi.
yok canım sanırım o değil bana bir iki defa oldu sancı bildiğin kısa süreli sancı girdi sana olan şey kasılma banada öyle oluyordu baştan şimdi ara ara sancılarda yokluyor
bu sertleşme ve bebeğin karnımı şekilden şekile sokması bana da uzun süredir oluyor çok nadir sancılı oluyor daha önce hiç nst ye bağlanmadım kasımın ikinci haftasında gideceğm bu sefer bağlanır mıyım acaba siz kaçıncı haftada girdiniz. benim 35. haftam olacak kasımın 2. haftası...
ben 32.hafta da karnıma 2 kere kramp girdi diyince hemde çalışabilir raporu alıcaktım diye doktorum beni nst ye gönderdi bişi çıkmadı ama artık oluyo böle gaz sancısı gibi karnıma sancı giriyo bazen. karnım sertleşiyor bazende ama onlar pek sancılı olmuyor.