arkadaşlar kasım 2013 te hamile olanlar yazabilir mi...

suskungevezem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
26
0
6
35
Hatay
slm arkadaşlar ben adetime 5 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ardından kan tahlili yaptım değerler 75 çıktı bugün doktoru aradım değerimi söyleyince gebelik var dedi fakat henüz gidip muayene olmadım adetime 2 gün kaldı çok korkuyorum ya adet olursam diye doktor 3 gün sonra gel dedi bana sizde hiç böyle olan var mı lütfen yazın yada hamileliğinizin ilk haftasında neler yaşadınız yazarsanız sevinirim bende kendimi öyle değerlendirim...:49:

merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce öğrendim iki haftalık hamileymişim:) Ama aynı zamanda da insilün kullanmaya başladım zaten şeker hastasıdydım.tedaviyle hamile kaldım.darısı isyeyen herkeze hayırlısıyla inşallah.ama insilüne başlamak diyet yapmak çok zor bana dua edin lütfn :(

slm arkadaşlar ben adetime 5 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ardından kan tahlili yaptım değerler 75 çıktı bugün doktoru aradım değerimi söyleyince gebelik var dedi fakat henüz gidip muayene olmadım adetime 2 gün kaldı çok korkuyorum ya adet olursam diye doktor 3 gün sonra gel dedi bana sizde hiç böyle olan var mı lütfen yazın yada hamileliğinizin ilk haftasında neler yaşadınız yazarsanız sevinirim bende kendimi öyle değerlendirim...:49:

canım benimde öğle oldu kan tahlilini yarın yaptırcam yarın sonuçlarını alınca bilgilendir benide:34:

Cok sevindim insallah adet olmazsin bende senin gibi erken yakalamistim bebegimi dr iki uc defa hcg ölçtü kimyasal olma ihtimaline karsi cok şükür 6 haftalik galiba ;)

Canım daha adet olmadan 75 yakalaman çok iyi bence, benim adetimden 4 gün sonra 107 çıkmıştı ve şükür bi sıkıntı yok :) senin bebiş erken döllenmiş de yol almış da hcg salgılamaya başlamış bile :) bence bu hormonla iyi tutunmuş gözüküyor, inşallah herşey yolunda gider de kanaman olmaz :nazar::nazar:

Back
X