arkadaşlar kasım 2013 te hamile olanlar yazabilir mi...

suskungevezem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
26
0
6
35
Hatay
slm arkadaşlar ben adetime 5 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ardından kan tahlili yaptım değerler 75 çıktı bugün doktoru aradım değerimi söyleyince gebelik var dedi fakat henüz gidip muayene olmadım adetime 2 gün kaldı çok korkuyorum ya adet olursam diye doktor 3 gün sonra gel dedi bana sizde hiç böyle olan var mı lütfen yazın yada hamileliğinizin ilk haftasında neler yaşadınız yazarsanız sevinirim bende kendimi öyle değerlendirim...

merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce öğrendim iki haftalık hamileymişim:) Ama aynı zamanda da insilün kullanmaya başladım zaten şeker hastasıdydım.tedaviyle hamile kaldım.darısı isyeyen herkeze hayırlısıyla inşallah.ama insilüne başlamak diyet yapmak çok zor bana dua edin lütfn

canım benimde öğle oldu kan tahlilini yarın yaptırcam yarın sonuçlarını alınca bilgilendir benide

Cok sevindim insallah adet olmazsin bende senin gibi erken yakalamistim bebegimi dr iki uc defa hcg ölçtü kimyasal olma ihtimaline karsi cok şükür 6 haftalik galiba

Canım daha adet olmadan 75 yakalaman çok iyi bence, benim adetimden 4 gün sonra 107 çıkmıştı ve şükür bi sıkıntı yok :) senin bebiş erken döllenmiş de yol almış da hcg salgılamaya başlamış bile :) bence bu hormonla iyi tutunmuş gözüküyor, inşallah herşey yolunda gider de kanaman olmaz

bende bugün öğrendim beta hcg m 65 adet olmama 2 gün daha var inş bu sefer bi sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…