• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar kayseri veya başka illerde tüpbebek yaptıracak olanlar varmı? destek olalım

icecreamm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
5.598
7.536
198
arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum 3 yıllık evliyim bi kez kendiliinden gebe kaldım fakat 6. haftada kalbi atmadığından kürtaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın 14 ay olmasına rağmen etkisinden kurtulamadım ve de tekrardan gebe kalamadım burda memorial tüp bebek merkezi var oraya başvurduk ordaki bayan dr bana aşılamanın uygun olmayacağını eşimin sperm sayısının çok ii olduğunu vs söledi tüpe geçelim dedi bikaç ay maddi açıdan kendimizi tgoplayıp yaptırıcaz inş. kısaca benim hikayem bu sebepsiz infertil
benim gibi olanlar varsa birlikte olalım istedim

arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum 3 yıllık evliyim bi kez kendiliinden gebe kaldım fakat 6. haftada kalbi atmadığından kürtaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın 14 ay olmasına rağmen etkisinden kurtulamadım ve de tekrardan gebe kalamadım burda memorial tüp bebek merkezi var oraya başvurduk ordaki bayan dr bana aşılamanın uygun olmayacağını eşimin sperm sayısının çok ii olduğunu vs söledi tüpe geçelim dedi bikaç ay maddi açıdan kendimizi tgoplayıp yaptırıcaz inş. kısaca benim hikayem bu sebepsiz infertil
benim gibi olanlar varsa birlikte olalım istedim

Ben 2 yıllık evliyim eşimde azospermi var ( 0 hücre ) ondan dolayi tüp bebek tedavisi görüyoruz 20 ağustosta 2 adet embriyo transfer edildi 1 eylülde test yapıcam heyecanla pazartesiyi bekliyorum
Diyarbakır Bahçeci de tedavi görüyorum :-)
Allah isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin canım. ..

Ben 2 yıllık evliyim eşimde azospermi var ( 0 hücre ) ondan dolayi tüp bebek tedavisi görüyoruz 20 ağustosta 2 adet embriyo transfer edildi 1 eylülde test yapıcam heyecanla pazartesiyi bekliyorum
Diyarbakır Bahçeci de tedavi görüyorum :-)
Allah isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin canım. ..
amin inş tedavinin sonucunu pozitif olarak alırsın canım rabbim emeklerini zayetmesin duam seninle sonucunu yaz olurmu allaha emanet oll

amin inş tedavinin sonucunu pozitif olarak alırsın canım rabbim emeklerini zayetmesin duam seninle sonucunu yaz olurmu allaha emanet oll
canım çok özel olmazsa bikaç soru sorabilirmiyim cevap vermek istersen yazarsın. azospermi demek hiç sperm yok demek sanırım bu durumda nasıl tüp yaoılıyo inan sadece merakımdan sordum bide 2 embriyo demişsin benim yaş 25 bende 2 tane koydurtabilirmiyim istersem vede son sorum devlet hastanesinde tüp bebek işlemi uyguluyolarmı bu konuda bilgin varmı özelde bana devlet karşılamıyo 5bin lira istediler sorularımla sıktıysam ksr bakma

Tese yapıldı 15 sperm bulundu ama bunlardan sadece 4 tanesi 3 gün sonunda dondurulmuş 2 transfer edildi çünkü 0 sperm olduğu için işi şansa bırakmadılar yani Nasrettin hoca misali ya tutarsa sen zaten gebe kalmissin insallah tekrar kalirsin kendiliginden ama tupte sansin yuksek ondan dolayi 1 den fazla transfer etmezler diye biliyorum devlette karşılıyor sanırım oda çok zaman alıyo sırayla yapıyorlar bayagi uzun zaman alıyorlar diye biliyorum yanlış olabilirim canım bu sadece benim duyduğum kulaktan dolma bilgi
Est. cnm ne kusuru umarım sorularının cevabını yanitlayabilmisim .

Tese yapıldı 15 sperm bulundu ama bunlardan sadece 4 tanesi 3 gün sonunda dondurulmuş 2 transfer edildi çünkü 0 sperm olduğu için işi şansa bırakmadılar yani Nasrettin hoca misali ya tutarsa sen zaten gebe kalmissin insallah tekrar kalirsin kendiliginden ama tupte sansin yuksek ondan dolayi 1 den fazla transfer etmezler diye biliyorum devlette karşılıyor sanırım oda çok zaman alıyo sırayla yapıyorlar bayagi uzun zaman alıyorlar diye biliyorum yanlış olabilirim canım bu sadece benim duyduğum kulaktan dolma bilgi
Est. cnm ne kusuru umarım sorularının cevabını yanitlayabilmisim .
cevapların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
pazartesi sonucunu bekliyorum pozitifi görmen için dua ediyorum rabbim gönlünce versin

Bende memorıalı tavsiye edecektim sıze. Evlı değilim ama çok kalitelı bir hastane orasi

Bende memorıalı tavsiye edecektim sıze. Evlı değilim ama çok kalitelı bir hastane orasi
bende gittim görüştüm hoşumada gitti aslında sadece fiyatı biraz yüksek geldi onuda bi şekilde halledicez inş yeterki hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olsun ...

Back
X