Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar arkadaslar keratin ile ilgili bilgii istiyorum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kkck

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
54
1
16
Almanya
ben almayada yasiyorum ... saclarim boyadan yandi... misir püskülü gibi kopuoyr suanda elimde kaliyor kuruyunca ise serk yapis yapis.. okudum ve gittim keratin Maske aldim.. loreal yikanmayan aldim , ice cream diye marka yikanan 5-10 dk bekletip yikiyoruz,,.,.fakat anlamadigim sey brezilya keratini yazmiyor... ama ben sitelerde okudum hepsi brezilya keratinden bahseydiyor.. kullanan varmii aradaki fark ne... fön cekmek istemiyourm... fakat brezilya keratin alsam fön cekilmesi gerek üstüne... bu keratinde 10 dk beklet yika bitti.... 2 kez kullandim... suan cok degisiklik yok... kullanan varmii nler yapiyorsunuz?? pekii... kestim uclardan hep cok kisaldi zaten... bu maskeleri kullanipta cok kestirmeden sonuc varmii???

Benimde saçlarım yıprandı schwarzkopf un acil kurtarma serisini kullandım şampuan, maske, durulanmayan yoğun sprey ben bu tarz ürünlere inanmıyordum ama işe yaradı şimdi de Loreal indola diye keratinin kullanıyorum hoşuma gitti işe de yarıyor tavsiye ederim :)

ben ice keratin griss Serum loreal Serum wella Maske sampuan loreal durulanmayan keratin hepsini aldiim... mavi su simdi yikiyorum keratin yapip bekliyor tekrar yikiyorum ... haftada 2 sirke süremeye basladim... 1 gün zeytinyagi falan... sonra Serum bakalim .... taranmaya taranmiyor zaten kopuyor... insallah bir süre sonra kendine gelir...

Benimde saçlarım yıprandı schwarzkopf un acil kurtarma serisini kullandım şampuan, maske, durulanmayan yoğun sprey ben bu tarz ürünlere inanmıyordum ama işe yaradı şimdi de Loreal indola diye keratinin kullanıyorum hoşuma gitti işe de yarıyor tavsiye ederim :)
Tamam olabilir ama sürekli kullanmak gereken bir durumdur bu sizin anlattığınız. Uygulamayı durdurduğun anda eskı tas eskı hamam olacaktır.