Gebeliğe HazırlıkArkadaşlar kese göründü ama karın ultrasondan bebek görünmedi daha erkenmi bebegin görünmesi için delirecem🥺🥺🥺 doktorlar bu kagıdı verdi izlenecek
Kese görüntülenmiş, kalp atışı da alınmış. Skar gebelikten suphelenilmis ama geçirilmiş ameliyatiniz var mı bilmiyorum. Skar olduğuna dair bir bulgu yok. Kesenin etrafinda sıvı göründüğü için takip önerilmiş. Ayrıca altı hafta dört günlük gebeymissiniz.
Kese görüntülenmiş, kalp atışı da alınmış. Skar gebelikten suphelenilmis ama geçirilmiş ameliyatiniz var mı bilmiyorum. Skar olduğuna dair bir bulgu yok. Kesenin etrafinda sıvı göründüğü için takip önerilmiş. Ayrıca altı hafta dört günlük gebeymissiniz.
Kalp atışı görülmüş. Boş gebelikte kalp atışı görülmez. Daha çok yeni bir gebelik. Bebeği görmemeniz normal. Ultrasonu yapan doktor görmüş bebeğinizi ve boyunu da ölçmüş, 7 mm. Ayrıca yolk sac da görülmüş. Boş gebelik olma ihtimali yok. Doktorunuz size böyle bir bilgi vermeden kendi kendinize boş gebelik mi diye endişelenmeyin.
Her şeyi bu kadar kafanıza takmayın. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliginiz. Doktor size bir şey demeden neden bebeği goremedim boş gebelik mi dediyseniz sinirlenmiş olabilir, lütfen doktordan önce doktor olmayın. Bırakın o sizi bilgilendirsin, tahminlerde bulunmayın. Ayrıca doktorunuzla uyuşmadıysanız değiştirin, gebelik uzun bir süreç.
Kalp atışı görülmüş. Boş gebelikte kalp atışı görülmez. Daha çok yeni bir gebelik. Bebeği görmemeniz normal. Ultrasonu yapan doktor görmüş bebeğinizi ve boyunu da ölçmüş, 7 mm. Ayrıca yolk sac da görülmüş. Boş gebelik olma ihtimali yok. Doktorunuz size böyle bir bilgi vermeden kendi kendinize boş gebelik mi diye endişelenmeyin.
Biraz internetten araştırma yapın bence. Hem gebelik hem bebeğiniz hakkında bilgi edinmiş olursunuz. Gebelik nasıl oluşurdan başlayıp hafta hafta gelişimler hakkında okuma yapın.