Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar kese göründü ama karın ultrasondan bebek görünmedi daha erkenmi bebegin görünmesi için delirecem🥺🥺🥺 doktorlar bu kagıdı verdi izlenecek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boş gebelik degil demi abla çok korkuyorum bebek görünmedi diye

Sıvı tehlikelimi acaba doktor asiydi birşey soramadım bagırı veriyor

Boş gebelik degil demi abla çok korkuyorum bebek görünmedi diye
Kalp atışı görülmüş. Boş gebelikte kalp atışı görülmez. Daha çok yeni bir gebelik. Bebeği görmemeniz normal. Ultrasonu yapan doktor görmüş bebeğinizi ve boyunu da ölçmüş, 7 mm. Ayrıca yolk sac da görülmüş. Boş gebelik olma ihtimali yok. Doktorunuz size böyle bir bilgi vermeden kendi kendinize boş gebelik mi diye endişelenmeyin.

Sıvı tehlikelimi acaba doktor asiydi birşey soramadım bagırı veriyor
Her şeyi bu kadar kafanıza takmayın. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliginiz. Doktor size bir şey demeden neden bebeği goremedim boş gebelik mi dediyseniz sinirlenmiş olabilir, lütfen doktordan önce doktor olmayın. Bırakın o sizi bilgilendirsin, tahminlerde bulunmayın. Ayrıca doktorunuzla uyuşmadıysanız değiştirin, gebelik uzun bir süreç.

Sac ne ablam doktor ters biriydi birşey soramadım ki

Sac ne ablam doktor ters biriydi birşey soramadım ki
Biraz internetten araştırma yapın bence. Hem gebelik hem bebeğiniz hakkında bilgi edinmiş olursunuz. Gebelik nasıl oluşurdan başlayıp hafta hafta gelişimler hakkında okuma yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…