Arkadaşlar kesede görülen beyazlık bebekmi bakarmısınız???

Food engineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
5
3
86
38
5+5 günlükken karından ultrasonla görünen kese . Doktor bebek görünmüyor 2 hafta sonra bakalım dedi ama malum sabırsızlık hat safha bu soldaki beyazlık bebek gibi geldi ama uzman değilim. Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi???

Eklentiler

• DCC7FD07-4F5A-49B7-8CCF-7FA12353B6F4.webp
    DCC7FD07-4F5A-49B7-8CCF-7FA12353B6F4.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 333
Ben beyazlik göremedim siyah sey kese zaten onu isaretlemis boydan boya. Onun icinde beyazlik yok. Acele etme ben 7.haftada karindan bebegi gorup kalp atisini duydum.

Bence icinde beyazlik var canim buyuk ihtimalde o bebektir . Hayirli olsun kafana bisey takma Allah in izniyle bisey olmaz .saglicakla kal canm

Bence icinde beyazlik var canim buyuk ihtimalde o bebektir . Hayirli olsun kafana bisey takma Allah in izniyle bisey olmaz .saglicakla kal canm
Bence de bebeğe benziyor o beyazlık, ama doktorlar net olarak görmeden bir şey demiyorlar. Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Canınızı sıkmayın bir hafta sonra yeniden doktora gidin.

Içinde ki bebekten ziyade yolksac kesesine benziyor. Benimde öyleydi hatta doktor onu görünce rahatladı boş gebelik ihtimali ortadan kalktı demişti. Kısa süre sonra da bebeği görüp kalp atışını aldık. Sizinki o beyazlık ile ilgili yolksac kesesi olduğuna dair bilgilendirmemis sizi hepsi bu. Bebek genelde küçük bi top şeklinde görülüyor kalp atışı da belli oluyor

Back
X