arkadaşlar konyada farabide dr. ilker yiğite burun estetiği yaptıran var mı??

Ewet paude orda bi gun yatacagim normal yapmadan bilgisayarda yapiotmus ama kendisi icin hastaya gostermiyormus belki daha iyi olur hasta kendi o burunda gormesin bitincr mutsuz olmasin diemis ewt ilginc ama bitane daha dr giitim ozelde o yaptigi burunlari gosterdi hic ama hic begenmedim hatta yapilmmis hali da iyidi ama dr owunuyordu bak nasil yapmisim falan die ama denizlide en iyisi buymus we kirmadan yapior bu yuzden morluklar 3 gun bile surmuormus geciormus hemen hem fiyatida uygun nedense icim rahat fotolari grmedgim halde demkki o kadr bikmisim burnumdan bide ust dudagim yok onuda yapacakmis
Ayyyy iyiki buldum sizi ameliyat oldunuz sanırım bnada bilgi verin lutfennn

Ewet paude orda bi gun yatacagim normal yapmadan bilgisayarda yapiotmus ama kendisi icin hastaya gostermiyormus belki daha iyi olur hasta kendi o burunda gormesin bitincr mutsuz olmasin diemis ewt ilginc ama bitane daha dr giitim ozelde o yaptigi burunlari gosterdi hic ama hic begenmedim hatta yapilmmis hali da iyidi ama dr owunuyordu bak nasil yapmisim falan die ama denizlide en iyisi buymus we kirmadan yapior bu yuzden morluklar 3 gun bile surmuormus geciormus hemen hem fiyatida uygun nedense icim rahat fotolari grmedgim halde demkki o kadr bikmisim burnumdan bide ust dudagim yok onuda yapacakmis
Banadaust dudağını yapicaz dedi memnun kaldiniz mi siz

Sizin burnunuzda hangi islemler yapıldı kemer var miydi ucu düşük muydu mesela

benim arkadasin burnunu gorme imkanim oldu. Cok guzel olmus. İnsallah memnuniyeti devam ediyodur hala

Gercekten miiiii cok sevindim canim gercekten en zor asama karar vermek. Nezman olcaksin Allahin izniyle?? Simdi adem beye 3 yil once ameliyat olmus bi arkadasla yazistim cok memnunum dio. İnsallahhh gonlune gore olsunnn

Gercekten miiiii cok sevindim canim gercekten en zor asama karar vermek. Nezman olcaksin Allahin izniyle?? Simdi adem beye 3 yil once ameliyat olmus bi arkadasla yazistim cok memnunum dio. İnsallahhh gonlune gore olsunnn
27 marta aldım tarihi eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah . O arkadaş kim bende yazışsam sorularim var da :) canım ben dün gittim görüşmeye , kapısının önünde 3 bayan gördüm hepside çok memnundu

Yaaaa ne guzeeellll boyle guzel seyler duyunca cok mutlu oluyorum:) Once sen sonrada ben onlar gbi mutlu olurum inşallah!!! Ameliyattan sorada unutma buralari olur muu?? Bizleri guzel haberlerinden mahrum birakmaaaa:( yaklasik 1.5 ay once ameliyat olan arkadaş 1991ece

Duzeltiyorum 1.5 ay once ameliyat olan arkadas "1991ECE" ve 3 yil once ameliyat olan arkadasta "olgacn" ulasabilirsin insallah

Unutmam merak etme sen :) lakin çok korkuyorum üst dudagima ve alnıma kendi vücudumdan yağ enjekte edecekmiş ..Kotu olacak diye çok korkuyorum ama o bayanları görünce de bi güven geldi açıkçası, 3 yıl önce ameliyat olan kişi kimdi onu merak ettim :)

Aaa bak ne guzel burunu yapip cekilmio hoca. Burnun yuzun daa guzel nasil olur ayrica onunda pesine dusmus cok ii valla. Burdan sizden duyduklarimla tanimadan sevdim adem beyi. Canim 3 yil once ameliyat olan arkadas olgacn nickli arkadaş

Aynen bicak korkusu falan yok bende de tek korkum ya kot olursaaa. Ama guzel dusun guzel olsun Allahin izniyle cok guzel olacakkkkkk:)

Aynen bicak korkusu falan yok bende de tek korkum ya kot olursaaa. Ama guzel dusun guzel olsun Allahin izniyle cok guzel olacakkkkkk:)
inşallah ya allah pişman etmesin bizi ,ben bide doktoru kendim buldum ogrenciyim burda ,ailem filan gelecek eğer olumsuz bir durum olursa kaldiramam :( bir de bazen asistanlari yapıyor hani bazı doktorların ondan da çok korkuyorum umarım güzel olur korkudan vazgecmezsem:)

Adem beyin bu tarz ameliyatlari asistanlarina yaptiracagini zannetmiyorum. İnsallah cok guzel olsun sora mutlu mutlu paylas bizimle fotolarını :)

Back
X