mrb arkadaşlar kromozom testi yaptırmam lazım ama özel yerler çok pahalı devlet hastanelerinde yapılıyormu...nasıl randevu alabilirim yardımcı olabilirmiszbilmiyorumkismile
slm canmm...ben yaptırdım sonuçların çıkmasını bekliyorum allahın izniyle.
1ay sürüyomuş çıkması...ben özel hastanede yaptırdım ama ssk.lı. olduğu için 300 milyon tuttu.eğer ssk.olmasaydı 900 milyon tutuyomuş.senin ssk yok mu?
slm canmm...ben yaptırdım sonuçların çıkmasını bekliyorum allahın izniyle.
1ay sürüyomuş çıkması...ben özel hastanede yaptırdım ama ssk.lı. olduğu için 300 milyon tuttu.eğer ssk.olmasaydı 900 milyon tutuyomuş.senin ssk yok mu?
cnm sen ne için yaptırdın...benim ssk var ama çok ya 300 ben şimdi cerrahpaşayı aradım ama yapılıyo burda dediler ama fiyatını solemediler.kadın doğum uzmanı yönlendiriyomuş...:=(
mrb arkadaşlar kromozom testi yaptırmam lazım ama özel yerler çok pahalı devlet hastanelerinde yapılıyormu...nasıl randevu alabilirim yardımcı olabilirmiszbilmiyorumkismile
Canım ben bugün yaptırdım Bakırköy yenimahalle de 1 ay sonra sonuçları alcaz salı hariç hergün yapıyolar.45 dk.halledildi bizim.Çapa 7 ay sürer dedi için bakırköyde yaptırdık ssk lıysan hiç ödeme yapmıyosun.
bende kaybettim bebeğimi ama down sendromluydu benim cocuğum.o sebeple istediler nasıl ssklıya bedavamı anlatrımısın kiminle görüşücem gidince randevu alacakmıyım ???
cnm sen ne için yaptırdın...benim ssk var ama çok ya 300 ben şimdi cerrahpaşayı aradım ama yapılıyo burda dediler ama fiyatını solemediler.kadın doğum uzmanı yönlendiriyomuş...:=(
benimde 3aylık bebeğimin kalbi durdu aldılar.2ay önce.
o sebepten bakılıyı kromozon larımıza...eşimdende bendende kanaldılar...sonuçlarımızı bekliyoz martın 15 de kısmetse çıkıyomuş çok heycanlı ve endişeliyim eyvahedigeldismile
bende kaybettim bebeğimi ama down sendromluydu benim cocuğum.o sebeple istediler nasıl ssklıya bedavamı anlatrımısın kiminle görüşücem gidince randevu alacakmıyım ???
Canım salı günü hariç hergün yapıyolar.Biz sabah erkenden gittik girişin üstündeki ilk katta sol tarafta bankolar var orda sana yardımcı olacak kızlar var yaptırman gereken testlerin yazılı olduğu reçeteyi veriyosun onlar evrak hazırlıyo seni kayıt için aynı kattaki merdivenlerin karşısındaki bankoya gönderiyolar kayıttan sonra yine kızların yanına gidiyosun sana tüp verecekler zemin katta sıra alıp kanı veriyosun o tüplelrle tekrar yukarı çıkıyorun ve onlar seni yönlendiriyolar zaten başhekim yard.imzalatıyolar sonra bankonun karşısındaki odaya girip orda da sevk yaptırıyosun o evrakları tekrar o kızlara teslim ediyosun hiç telaşlanma çok kolay Randevuya gerek yok reçeten kimliğin eşindende istedilerse eşininde orda olması gerek onlar seni yönlendircekler bakırköy yenimahalle de doğum evi bakırköy cumhuriyet meydanında indiriyolar orda sorarsın canım detaylı yazmaya çalıştım ama sıkıntın olursa sor yardımcı olmaya çalışırım.Salı günü hariç hergün yaptırabilirsin sabah git kalabalık baya orası.:lepi:
Merhabalar benimde gebelik kayıplarım var ve kromozon testi istendi çapa da 6 ayda çıkar dediler. Gelincik37_34 ben beylikdüüznde oturuyorum bu bahsettiğin hastane Bakıyköy kadın hastalıkları ve çoçuk hastalıkları araştırma hastanesimi doktor sevk etmeden yapmalarına şaşırdım yani hiç bir doktorla görüşmeden testlerimizi yaptırabiliyormuyuz....