selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir süredir çocuk istiyorum on yıl sonra insallah ikinci olcak bir kimyasal atlattım gecen aylarda bugün sabah test yaptım hafif çıktı ama artık ben mi şizofren oldum hayal görüyorum herhalde dedim bi saat sonra testim böyle oldu sizce kuruma çizgisi mi var mı yardım edin lütfen
Cnm kuruma gibi durmuyo pozitif gibi ama fazla damlatmis gibisin tekrarla testiniselam kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir süredir çocuk istiyorum on yıl sonra insallah ikinci olcak bir kimyasal atlattım gecen aylarda bugün sabah test yaptım hafif çıktı ama artık ben mi şizofren oldum hayal görüyorum herhalde dedim bi saat sonra testim böyle oldu sizce kuruma çizgisi mi var mı yardım edin lütfen
iki gün önce yapmstm o cok hafif çıkmıstı sadece üç damla koydum amaCnm kuruma gibi durmuyo pozitif gibi ama fazla damlatmis gibisin tekrarla testini
Cnm testi tekrarlasana erken gebelik yap awox fln al artimed freely fln alma onalr yalaci pozitiflik veriyorkimse yok mu bi yardımcı olur msnz kızlarrrr
artmed yapmıstımCnm testi tekrarlasana erken gebelik yap awox fln al artimed freely fln alma onalr yalaci pozitiflik veriyor
Yalanci olabilir cnm o yuzden diyorum testini tekrarla digeartmed yapmıstım
bugün adet günüm o zaman yarın ilk idrarla başka marka test deyecegmYalanci olabilir cnm o yuzden diyorum testini tekrarla dige
sence yok gbi miYalanci olabilir cnm o yuzden diyorum testini tekrarla dige
Nasıl istersen cnm ona gore buraya at insallah vardir hep pozitif verdigi icin bazen hamileler cikabiliyorbugün adet günüm o zaman yarın ilk idrarla başka marka test deyecegm
tesekkür edermNasıl istersen cnm ona gore buraya at insallah vardir hep pozitif verdigi icin bazen hamileler cikabiliyor
Cnm diyorum ya var ama testin yalanci pozitiflik veriyor inanmasence yok gbi mi
bi umut isteCnm diyorum ya var ama testin yalanci pozitiflik veriyor inanma
Tamam ama net bisey demek cok zor bazen insanların pozitif cikiyor kan veriyorlar negatifbi umut iste
Merhaba benim bildiğim bu kuruma çok damlattığınız için görünmüş olabilir aynısını yaşadığım için söylüyorum. çizginin içi kırmızımsı değil direkt beyaz sadece kenarları belli. eğer pozitif olsa çizgi kırmızı olur. Ama yine de bi testle daha deneyin benceselam kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir süredir çocuk istiyorum on yıl sonra insallah ikinci olcak bir kimyasal atlattım gecen aylarda bugün sabah test yaptım hafif çıktı ama artık ben mi şizofren oldum hayal görüyorum herhalde dedim bi saat sonra testim böyle oldu sizce kuruma çizgisi mi var mı yardım edin lütfen
agrılarım basladı zaten adet olcam büyük ihtimalleMerhaba benim bildiğim bu kuruma çok damlattığınız için görünmüş olabilir aynısını yaşadığım için söylüyorum. çizginin içi kırmızımsı değil direkt beyaz sadece kenarları belli. eğer pozitif olsa çizgi kırmızı olur. Ama yine de bi testle daha deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?