Canim laparroskopiyi neden yaptiricaksin ben oldum ama dis gebelikten dolayi oldum.herhangi bir tedavi icinse once rahim filmi cekilir diye biliyorum ben eger kesin yapilacaksada sanirim adetli olmaman lazim. Ama tabi sen kesin bilgi icin bir doktora danismalisin.arkadaşlar bi dr buldum il dışında ona gidicem.suan adetliyim.gittigimde adetim çoktan bitmiş oluyo.bu dr laporoskopi yapmadan tedavi uygulamıyormuş.şimdi eger gittiğimde laporoskopi yapalım derse adetliykenmi yapılıyo yoksa normalkenmi.siz adetliykenmi oldunuz.yarın hastaneyi arayıp soracağım ama sizdende fikir almak istiyorum
Canim laparroskopiyi neden yaptiricaksin ben oldum ama dis gebelikten dolayi oldum.herhangi bir tedavi icinse once rahim filmi cekilir diye biliyorum ben eger kesin yapilacaksada sanirim adetli olmaman lazim. Ama tabi sen kesin bilgi icin bir doktora danismalisin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden direk laporoskopi dediki histeroskopi yapabilir zaten histeroskopi de bi sey varsa gorulur ve gerekiyosa yine laporoskopiyede cevirebilir operasyonunu direk laporoskopi cok sacma geldi banaArkadaslar eminim cogunuz oldunuz laporaskopi.lutfen bi yardimci olun.ozellikle tupbebek oncesi yaptiran varmi.gerekli bi islemmi
arkadaşlar bi dr buldum il dışında ona gidicem.suan adetliyim.gittigimde adetim çoktan bitmiş oluyo.bu dr laporoskopi yapmadan tedavi uygulamıyormuş.şimdi eger gittiğimde laporoskopi yapalım derse adetliykenmi yapılıyo yoksa normalkenmi.siz adetliykenmi oldunuz.yarın hastaneyi arayıp soracağım ama sizdende fikir almak istiyorum
Arkadaslar eminim cogunuz oldunuz laporaskopi.lutfen bi yardimci olun.ozellikle tupbebek oncesi yaptiran varmi.gerekli bi islemmi
arkadaşlar bi dr buldum il dışında ona gidicem.suan adetliyim.gittigimde adetim çoktan bitmiş oluyo.bu dr laporoskopi yapmadan tedavi uygulamıyormuş.şimdi eger gittiğimde laporoskopi yapalım derse adetliykenmi yapılıyo yoksa normalkenmi.siz adetliykenmi oldunuz.yarın hastaneyi arayıp soracağım ama sizdende fikir almak istiyorum
kist veya yapışıklıklar varsa yapıyorlar ya d ane bileyim ur falan varsa almak için yapılıyor önccesinde..
benim Tubal faktör nediyle laparaskopi oldum, adet bitimi bir hafta içinde yapılıyor benim öyle oldu yani...
direk neden laparaskopi oluyorsun onu anlamdım, yani kist mi? tüplermi? yada sorun nedir.
neden direk laporoskopi dediki histeroskopi yapabilir zaten histeroskopi de bi sey varsa gorulur ve gerekiyosa yine laporoskopiyede cevirebilir operasyonunu direk laporoskopi cok sacma geldi bana
Ya arkadaslar arastirdim netten biraz.bu hitereskopi akttanmi yapiliyo yoksa oda laparoskopi gibi karindanmi.bide anestezi uygulaniyomu histerskopide.
Ikiside anesteziyle yapilir....histeroskopi alttan....laporoskopi gobekten 3 yada 4 kucuk delikle....korkma git yaptir...
Yani bu laporoskopi filmde gorunen bi sorunu duzeltmek icinmi yapiliyo.ben neden tutmadigini arastirmak icin saniyodum.
Cnm bi sorunmu olmasi gerekiyo bunun yapilmasi icin.ben anlamadim.ozmn bilgim yetersiz.ven bi arastirim laparoskopi nedemekmis
cok tesekur ederim aydinlandim valla.bi soru daha sorim ozmn yüz buldum:)) ben simdi baska sehire gidicemya akrabalarin yaninda kalicam bu islemden sonra cok agrim olurmu.yatmam gerekirmi.sanada cok gecmis olsun.rabbim emeklerini bosa cikarmasin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?