arkadaslar laparoskopi hakkında acil cvp bekliyorum

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
arkadaşlar bi dr buldum il dışında ona gidicem.suan adetliyim.gittigimde adetim çoktan bitmiş oluyo.bu dr laporoskopi yapmadan tedavi uygulamıyormuş.şimdi eger gittiğimde laporoskopi yapalım derse adetliykenmi yapılıyo yoksa normalkenmi.siz adetliykenmi oldunuz.yarın hastaneyi arayıp soracağım ama sizdende fikir almak istiyorum

Canim laparroskopiyi neden yaptiricaksin ben oldum ama dis gebelikten dolayi oldum.herhangi bir tedavi icinse once rahim filmi cekilir diye biliyorum ben eger kesin yapilacaksada sanirim adetli olmaman lazim. Ama tabi sen kesin bilgi icin bir doktora danismalisin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm rahim filmi cektirdim temiz cikti.ama bu bahsettigim dra yapilan yorumlari okudumda laparoskopi yaptirmayi tavsiye ediyomus.hatta bi bayanin rahim filminde gorulmeyen bi sorunu laparaskopide gormus.
Ama benm sorunum 3kere tupbebek yaptirmama ragmen gebe kalamadim hic.burdaki drumada sordum laparoskopiyi gerek yok dedi.ana bnm aklimin bi kosesinde kaldi.neden tutmuyo belki bi cvp verir bu islem bize.
Tesekrler cvbin icin :))

Arkadaslar eminim cogunuz oldunuz laporaskopi.lutfen bi yardimci olun.ozellikle tupbebek oncesi yaptiran varmi.gerekli bi islemmi

Arkadaslar eminim cogunuz oldunuz laporaskopi.lutfen bi yardimci olun.ozellikle tupbebek oncesi yaptiran varmi.gerekli bi islemmi
neden direk laporoskopi dediki histeroskopi yapabilir zaten histeroskopi de bi sey varsa gorulur ve gerekiyosa yine laporoskopiyede cevirebilir operasyonunu direk laporoskopi cok sacma geldi bana

adetten hemen sonra yapılıyor ama cok elzemse 1hafta gecese de oluyor ..

benim çikolata kistim için laparoskopi yapıldı ve adet günü yapılmadı adet biter bitmez yapıldı.çok kolay bir işlem korkma ama bilmiyorum iyimi yapıyorsun kötümü

benim Tubal faktör nediyle laparaskopi oldum, adet bitimi bir hafta içinde yapılıyor benim öyle oldu yani...
direk neden laparaskopi oluyorsun onu anlamdım, yani kist mi? tüplermi? yada sorun nedir.

benim Tubal faktör nediyle laparaskopi oldum, adet bitimi bir hafta içinde yapılıyor benim öyle oldu yani...
direk neden laparaskopi oluyorsun onu anlamdım, yani kist mi? tüplermi? yada sorun nedir.

Cnm bi sorunmu olmasi gerekiyo bunun yapilmasi icin.ben anlamadim.ozmn bilgim yetersiz.ven bi arastirim laparoskopi nedemekmis

neden direk laporoskopi dediki histeroskopi yapabilir zaten histeroskopi de bi sey varsa gorulur ve gerekiyosa yine laporoskopiyede cevirebilir operasyonunu direk laporoskopi cok sacma geldi bana

Cnm ozmn histereskopi rahim icinde bisey varmi diyemi yapiyolar.ozmn bu laparoskopi nedemek oluyo.rahim icinde bi sorunu duzeltmeyemi deniliyo laoaroskopi diye

Ya arkadaslar arastirdim netten biraz.bu hitereskopi akttanmi yapiliyo yoksa oda laparoskopi gibi karindanmi.bide anestezi uygulaniyomu histerskopide.

Canim laporoskopiden once hsg ceker ama dr dedigin gibi laporoskopi yapmadan tup uygulamiyorsa ki bu bence en dogrusu dr neredeyse ve kimse tuttum hsgye gerek duymadan yapar laporoskopini.sen hsg ni yaninda gotur.adet bitiminden hemen sonra yapiliyo laporoskopi.ben 2 hafta once oldum...disardan gorunmeyen birsuru sorunumu halletti doktor.kist miyom rahimde yaposiklik tupun biri tikanikti cok sukur acildi ...hatta lapotoskopiyle birlikte sen histereskopide yaptir...benim ikisi bir arada cikiverdi....hadi kolay gelsin...

Ya arkadaslar arastirdim netten biraz.bu hitereskopi akttanmi yapiliyo yoksa oda laparoskopi gibi karindanmi.bide anestezi uygulaniyomu histerskopide.

Ikiside anesteziyle yapilir....histeroskopi alttan....laporoskopi gobekten 3 yada 4 kucuk delikle....korkma git yaptir...

Ikiside anesteziyle yapilir....histeroskopi alttan....laporoskopi gobekten 3 yada 4 kucuk delikle....korkma git yaptir...

cok tesekur ederim aydinlandim valla.bi soru daha sorim ozmn yüz buldum:)) ben simdi baska sehire gidicemya akrabalarin yaninda kalicam bu islemden sonra cok agrim olurmu.yatmam gerekirmi.sanada cok gecmis olsun.rabbim emeklerini bosa cikarmasin ins.

Yani bu laporoskopi filmde gorunen bi sorunu duzeltmek icinmi yapiliyo.ben neden tutmadigini arastirmak icin saniyodum.

neden tutmadıgını arastırmak için histreskopi daha mantıklı o rahme bakıyor cunku...yani soran arkadasın doktorunun bi düşüncesi vardır sanırım..

Cnm bi sorunmu olmasi gerekiyo bunun yapilmasi icin.ben anlamadim.ozmn bilgim yetersiz.ven bi arastirim laparoskopi nedemekmis

canım, Laparaskopi bence en son yapılan durum; çünkü her ameliyatta olduğu gibi bunda da bir risk var özellikle yumurtalıkların durumu yani ehli bir dr.da olmalısın, eğer artık herşey yapıldı sorun bulunamadaı ozamn tabiki laparaskopi olursun bakılılır veya tedavi edilir.

Canim laporoskopide zaten 1 gece hastanee kaliyosun....ama sadece histeroskopi olursan ayni gun seni taburcu ediyolar.cok agrin olmuyo ikisinden sonrada.... ben rabbimin izniyle atlattim sende atlatirsin ins...tabi yaptiracagin dr da onemli isinin ehli olmasi lazim...cok duyduk malesef laporoskopiden sonra yumurtaliklarina zarar veren drlari...rabbim korusun....gidecegin dru iyice arastir internetten...

laporoskopi kapalı ameliyat türüdür, açık ameliyattan az travmatik, göbeğinizin estetiği koruyan, az ağrı yapan. korkacak birşey yok, en önemlsi doğru doktor bulmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…