Arkadaşlar lazer burun estetiği yaptıran var mı?

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Arkadaşlar burnumda büyük bir sorun olmadığı için kesme işlemiyle burun estetiği istemiyor. O süreci yaşamak istemiyorum. Burnumun ucunu hafif kaldirtmak istiyorum sadece. Belki bir tık küçültürme. Dolgu ile yapılan işlemide istemiyorum. Çünkü kalıcı olsun istiyorum. İnternetten lazerle burun estetiği yapıldığını gördüm ama hiç yaptıran kişiye denk gelmedim. Bu konuda bir fikir verir mısınız? Burnumun resmini koydum. Screenshot_20190909-144032_Gallery.webp

Senin burnun dolgu ile gayet güzel şekil alır lazer şakın yaptırma özelden yaz istersen konuşalım

Arkadaşlar burnumda büyük bir sorun olmadığı için kesme işlemiyle burun estetiği istemiyor. O süreci yaşamak istemiyorum. Burnumun ucunu hafif kaldirtmak istiyorum sadece. Belki bir tık küçültürme. Dolgu ile yapılan işlemide istemiyorum. Çünkü kalıcı olsun istiyorum. İnternetten lazerle burun estetiği yapıldığını gördüm ama hiç yaptıran kişiye denk gelmedim. Bu konuda bir fikir verir mısınız? Burnumun resmini koydum.Eki Görüntüle 2305744
Burnunuz zaten cok kucuk ucunu kaldirmasi icin kikirdak eklenmesi ya da burnunuzdan bi yerden alinip oraya konmasi gerek hem bu lazer estetik nedir ben de piezo teknigi ile oldum yani lazer ama bildigin ameliyatti yani

Burnunuz çok güzel. Gerçekten hiç gerek yok. Özellikle burnu sizin gibi olan, ya da çok az kusurlu olanlar estetik sonrası çok yıpranıyor. En ufak bir deformite, şekil bozukluğu çok çok daha fazla batıyor insanın gözüne ve insanı depresyona sürekliyor.

Burnu zaten çok kötü olan, en azından eskisinden daha iyi oldu deyip ufak tefek kusurları kabullenirken sorunsuz burun sahipleri bu süreci kaldıramıyor.

Ha belki hiç sorun yaşamazsınız, tam hayalinizdeki gibi olur her şey ama risk almaya değer mi? Bence iyi düşünün.

Burnunuz zaten cok kucuk ucunu kaldirmasi icin kikirdak eklenmesi ya da burnunuzdan bi yerden alinip oraya konmasi gerek hem bu lazer estetik nedir ben de piezo teknigi ile oldum yani lazer ama bildigin ameliyatti yani
Peki piezo tekniğinde alçı oluyor mu yada şişlik morluk gibi bir durum? Ben sadece ucunun hafif kaldırılmasını istiyorum.

Burnunuz çok güzel. Gerçekten hiç gerek yok. Özellikle burnu sizin gibi olan, ya da çok az kusurlu olanlar estetik sonrası çok yıpranıyor. En ufak bir deformite, şekil bozukluğu çok çok daha fazla batıyor insanın gözüne ve insanı depresyona sürekliyor.

Burnu zaten çok kötü olan, en azından eskisinden daha iyi oldu deyip ufak tefek kusurları kabullenirken sorunsuz burun sahipleri bu süreci kaldıramıyor.

Ha belki hiç sorun yaşamazsınız, tam hayalinizdeki gibi olur her şey ama risk almaya değer mi? Bence iyi düşünün.
Yazdıklarınızdan çok haklısınız ama bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Aşırı takıntılıyım bu konuda. Kendime çok kızıyorum bu konu hakkında Allah böyle yaratmış kabullen daha kötü durumda olabilirdin diye ama sonra tekrardan aynaya baktıkça moralim bozuluyor. Özellikle son zamanlarda herkesin estetik olup burnunu küçültmesi daha da beni takıntılı hale getirdi. Önceden bu kadar takmıyordum

Peki piezo tekniğinde alçı oluyor mu yada şişlik morluk gibi bir durum? Ben sadece ucunun hafif kaldırılmasını istiyorum.
Tabiiki slikon atel oluyo tampon duruma gore oluyor ama burun ucu ile ilgili operasyonlar daha kolay oluyor arastirin yine de sitede sadece burun ucu olanlar Vr yazarlar size sureci.Benim cok islemli bir operasyondu sisme oldu yuzumde ama.morarma agri sanci hic yasamadim bu teknik suan son kullanilan piezo cerrahisi cok konforlu

Ben burun estetiği oldum 2. Ayımdayım ve burnum hala şiş ameliyat olduktan sonra 6 ay süren bir süreç var şişliklerin inmesi için hatta 1 sene diyorlar bu süreçte ödemler sürekli yer değiştiriyor burun şekilden şekle giriyor bir sürü zorluğu var böyle bir burnum olsa ameliyat kesinlikle düşünmezdim :KK43::KK43: aşırı takıntılı bir insanım diyorsun öyleyse ameliyat sonrası senin için daha sorunlu geçer hiç girme bence böyle işlere

Back
X