arkadaşlar liposuction yaptırıpta memnun olanlar varmı...

_busem82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
5
0
1
43
merhabalar yaşım 35...yakın zamanda karın bölgesi ve bacak içlerim için liposuction yaptırmayı düşünüyorum 2 çocuk annesiyim 1 normal doğum ve 1 kezde sezaryen oldum sezaryenden sonra malesef karın bölgesinde yağlanmalar oldu 3 yıl yaklaşık geçti ama o görüntü gitmedi ben düz bir karın bölgesi olsun istiyorum Bursada bir kaç doktorla görüştüm hangisine olacağımıda karar verebilmiş değilim A....Byrktar,M....Tzcan,,Ö...Bhşem hepsinin ortak görüşü ,sizin için sadece liposuction yeterlı dediler sana karın germeye gerek yok dediler malum ilk kez böyle bir şey yaptıracağım iiçinde bazı endişelerim var .sizlerden yardım istiyorum .mesela sizin istediğiniz gibi görüntüyü doktorunuz yapabildimi , kalıcı oluyormu yada sonradan bozuluyormu ..liposuctıon yaptırmış arkadaşlarla konuşmak istiyorum .tşkler

Ben yaptırdım. Basenlerime, bacak içlerime. Dizimin iç tarafına. Hayatımda verdiğim en doğru karardı. İyi ki de yaptırmışım. Ben çok da istekli yaptırmamıştım bi beklentim de yoktu ama bir ameliyat insanın hayatını bu kadar mı değiştirir! Hiçbir şey söylemedim ama çevremdeki herkes değişimi fark etti. Bir anda etrafımdan olan ilgi aşırı arttı. Boyum çok daha uzun göründü. Bacaklarımın birbirine sürtünmesi geçti. Resmen başka biri oldum. Liposuctiondan önce 55 kiloydum. İlk dönemde ödem oluyor ama 4 ay sonra falan oturdu 50ye düştüm. Üzerinden 4 yıl geçti. Stresli bir dönem hareketsizlik falan derken aşırı yiyerek şuan 60 kilo oldum ama basen sıfır! Acaip orantılı şekilde kilo aldım. 55ken olduğumdan daha zayıf görünüyorum inanılmaz bi şekilde. Tüm vücutta fazlalık varsa diyet, spor önemli. Dikkat etmeyince kilo alıyorsunuz ama bölgesel yağlar geri gelmiyor. Orantılı kilo alınıyor.

Ben istanbul Nişantaşında bir doktora yaptırdım. Aslında liposuction teknik bir ameliyat yani kişinin yeteneğinden çok kullandığı ekipman ve hastane önemli. Mutlaka güvendiğiniz bir doktora, güvendiğiniz bir hastanede yaptırın. Liposuction çeşitli riskleri söz konusu olan bir estetik ameliyat.

Burada reklam gibi olmasın size özelden mesaj atabilirim doktorun ismini ama sanırım artık burun yapıyormuş daha çok. Fiyatını uzun süre oldu hatırlamıyorum şuan çok değişmiştir zaten.

çok riskli bir ameliyat.. önce internetten bol bol okuyun.. sonra karar verin..
ve.. asla ve asla şu an ki kilonuzun %5 inden daha fazla yağ aldırmayın.. daha fazla yağ aldırmanız durumunda ölümle sonuçlanabiliyor..! ha bu arada geri gelmeyen yağlar için "megaliposuction" yaptırmalısınız..
ben 60 kiloydum.. sadece ve sadece bel bölgemde sorun vardı.. benden 3,5- 4 litre yağ aldılar...
tek seferde kilonuzun %5'i ni aldırabilirsiniz ancak.. daha fazla alabileceğini soyleyenlere çok itimat etmeyin derim.. ben bu ameliyatı doktor arkadaşıma yaptırdım.. ve şuan sadece bana soylediklerini size aktarıyorum..