T tomyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 4 0 86 41 İstanbul 28 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tomyy #1 arkadaslarrr merhaba.bana lutfen yardım edermısınız.ertesı gun hapıyla hamıle kalanınız var mı?????
akudunu Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2011 197 0 0 İstanbul 28 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tomyy #2 tomyy .!.: arkadaslarrr merhaba.bana lutfen yardım edermısınız.ertesı gun hapıyla hamıle kalanınız var mı????? Genişletmek için tıkla... ayy sanmam ama bu soruna burda cvp alamazsın gebelik bölümüne yada aile planlaması bölümüne ac istersen
tomyy .!.: arkadaslarrr merhaba.bana lutfen yardım edermısınız.ertesı gun hapıyla hamıle kalanınız var mı????? Genişletmek için tıkla... ayy sanmam ama bu soruna burda cvp alamazsın gebelik bölümüne yada aile planlaması bölümüne ac istersen
A _alya hoşgeldin dünyama.. Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 2.397 23 158 Bursa 28 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tomyy #3 ertesi gün haplarıda %100 korumaz. en geç 72 saat içinde alınmalı ve saatler geçtikçe koruma oranıda düşer. ben duymadım ama olabilir yani
ertesi gün haplarıda %100 korumaz. en geç 72 saat içinde alınmalı ve saatler geçtikçe koruma oranıda düşer. ben duymadım ama olabilir yani
tutkumavi 0 km bir ruh istiyorum Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 954 27 48 İzmir 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tomyy #4 tomyy .!.: arkadaslarrr merhaba.bana lutfen yardım edermısınız.ertesı gun hapıyla hamıle kalanınız var mı????? Genişletmek için tıkla... ben çok kullandım ondan .hamile kalmadım ama şuanda da kalmaya çalışıyorum...o hap hormonları etkiliyormuş kısırlık bile yapabiliyormuş zaten o yüzdende sürekli kullanıma uygun değil ama için rahat olsun koruyuculuguna güvenebilirsin.
tomyy .!.: arkadaslarrr merhaba.bana lutfen yardım edermısınız.ertesı gun hapıyla hamıle kalanınız var mı????? Genişletmek için tıkla... ben çok kullandım ondan .hamile kalmadım ama şuanda da kalmaya çalışıyorum...o hap hormonları etkiliyormuş kısırlık bile yapabiliyormuş zaten o yüzdende sürekli kullanıma uygun değil ama için rahat olsun koruyuculuguna güvenebilirsin.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.125 7.879 448 36 istanbul 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tomyy #5 çok nadır de olsa vardır tabıkı