• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen acil cvp.Asilama icin Ankara universitesi mi,etlik kadin dogum mu.tahir burak mi.

Ciceksevenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
40
9
86
Arkadaslar hipo hipo hastasym ve bu teshis istanbul zyenep kamil hastnesinde kosu.asilama yapilackti geven ay fakat hastane tasndigi icn yapmadilar.bende orda yasamaddgm icin tedaviye ankarada devm etmye karr versm.asilaama ve sonrasi surec icn onerecgnz dwvlet hastanelerjnin ismni bekliorm

Ben zubeyde hanım kadın dguma gdyrum ck memnunum tavsıye edeerım canım cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum

Ben zubeyde hanım kadın dguma gdyrum ck memnunum tavsıye edeerım canım cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum
Slm cvbin icin teskr edrm.bende kimse cvp yazmayinca zekai tahir hastanesinden aldim.dun gittim tahlillerim filan elimde vardi.ultrasonla kontrl edildim ve kan tahlili yapildi.sonuclar isiğinda doktrm bana menagon adli ineyi yazdi.dun kullanmaya basladm.sende asilamadan once bu tur ilaclari kulandnmi.bide ilk aşilaman tutmadi mi? Cok soru sordm kusra bakma☺

Slm cvbin icin teskr edrm.bende kimse cvp yazmayinca zekai tahir hastanesinden aldim.dun gittim tahlillerim filan elimde vardi.ultrasonla kontrl edildim ve kan tahlili yapildi.sonuclar isiğinda doktrm bana menagon adli ineyi yazdi.dun kullanmaya basladm.sende asilamadan once bu tur ilaclari kulandnmi.bide ilk aşilaman tutmadi mi? Cok soru sordm kusra bakma☺

Sor canım onemlı degıl paylasım ıcın burdayız canım dedıgın ıgne ne ıse yaryr bılmıyrum ben ıkınncı asılamamı cuma gunu oldum ılkı tutmadı ve asılamadan once sadece klomn kullandım ıgne falan yazılmadı bana ama belkı senın farklı bı durumun vardır bılemeyız srdun mu dktruna ne ıse yarıyr dıye

Sor canım onemlı degıl paylasım ıcın burdayız canım dedıgın ıgne ne ıse yaryr bılmıyrum ben ıkınncı asılamamı cuma gunu oldum ılkı tutmadı ve asılamadan once sadece klomn kullandım ıgne falan yazılmadı bana ama belkı senın farklı bı durumun vardır bılemeyız srdun mu dktruna ne ıse yarıyr dıye
Yumurtalriji çoğaltmak icin dedi bana. Yarn kontrole gtcem.ise yaramamssa dozunu arttrcak herlde.

Bızım hapla yaptıgımızı senın dktr ıgneyle yapmıs heralde bakalm yumurtaların kac mm olms yarın yaz tatlım unarım ıse yaramıstr
Uc gunde ise yararmi bilmiomki.yazarm canm yarn hastnedn cktktn snra. sizinde psikoljnzde bi degsklik olyrmu.ben cok duygusllstm ve alnganlastm inelerden mi yoksa hasta psikoljsndenmi blmiom ama aglyasim gelyr en ufak bseye.daha surece alsamadm galiba

Ben nrmalde komık seylere bıle aglayan bırı olrk duygusallık farkım olmadı ama pskolojktr o ama kendını mtve et sen hasta degılsın bu bır surec uzun bır surec yksa ck yıpranrsın

Ben nrmalde komık seylere bıle aglayan bırı olrk duygusallık farkım olmadı ama pskolojktr o ama kendını mtve et sen hasta degılsın bu bır surec uzun bır surec yksa ck yıpranrsın
Yeni basladgm icin oleyim galiba.neyse canim teskr edrm onerilerin icn.allahm hepimzn yardmcisi olsn

Canim bende tedavi görüyorum yumurtlama bozukluğu var yani polikistik over.
Sana direk neden iğneyle gectiler ki acaba yaş kaç ki?
Ben klomen kullandım ilk ay bitane büyümedi sonra iki tane içtim büyüdü asılama oldum tutmadı üçüncü ay yine iki tane büyümedi sonra da smear da iltihap çıkmış fitil kullandım hazirani bekliyorummm sonuç çıkınca tedaviye başLancak inşallah

Ben klomen kullandım ilk ay bitane büyümedi sonra iki tane içtim büyüdü asılama oldum tutmadı üçüncü ay yine iki tane büyümedi sonra da smear da iltihap çıkmış fitil kullandım hazirani bekliyorummm sonuç çıkınca tedaviye başLancak inşallah

Canım hazırana kadar kendın evde ıncır havuc kuru yapsaba hem bs beklememıs olrsn

Cnm benm yaşim 26 n
cnm yasim 26 nedn direk ine verdler bilmiom.benmklerde az clasyr.ilacsz adet olamiom.daha yogu tedvi gerwkyrdr bana ondandr herlde

Benimde 23 bende ilaçsız göremiyorum daha iğneye geçmedik inşallah haziranda başlarız tedavin hayırlı olsun canm

Benimde 23 bende ilaçsız göremiyorum daha iğneye geçmedik inşallah haziranda başlarız tedavin hayırlı olsun canm
Canm peki sen adet ilacni kullanmaya dvm edionmmu ben dktra sormayi unttm ya.adet olmak icn cyclo prrogrnva kullaniodm.tedavi siraanda da devm edlckmi ona bilmiom. Dktr da bse demedi.benmde sormak aklma gelmedi

Back
X