- 14 Nisan 2022
- 20
- 5
- 36
- 26
- Konu Sahibi Melekhayal14
-
Şüphelenen ilişki üzerinden 12 gün geçti ise çıkarCanim peki kan versem cikarmi
GectiŞüphelenen ilişki üzerinden 12 gün geçti ise çıkar
Çıkar o zaman, bence idrar testiyle uğraşma direk kan vermelisin. İdrarda negatif çıkınca insan düşünüyor erken mı yaptım bir daha yapayım falan stres olunuyor
Siz hamile misinz en son kan verecktinz yanlış hatırlamıyorsamÇıkar o zaman, bence idrar testiyle uğraşma direk kan vermelisin. İdrarda negatif çıkınca insan düşünüyor erken mı yaptım bir daha yapayım falan stres olunuyor
Doğru hatırlıyorsun canım salı günü randevum vardı ama gidemedim. Bugün 15.30 gibi randevum var bugün gideceğim nasipse. Ama bende 0 belirti ya hiç bişey yok. Sadece ay başında 2.39 çıkıp neden sıfırlanıp adet olmadım diye bi ihtimal kan vermek istedim. Ama negatiftir. En azından belirtinin birinden birisi olurdu benceSiz hamile misinz en son kan verecktinz yanlış hatırlamıyorsam
Hiç öyle düşünme benim amcamın karisinda hiç bir belirti yoktu doğumuna kadarDoğru hatırlıyorsun canım salı günü randevum vardı ama gidemedim. Bugün 15.30 gibi randevum var bugün gideceğim nasipse. Ama bende 0 belirti ya hiç bişey yok. Sadece ay başında 2.39 çıkıp neden sıfırlanıp adet olmadım diye bi ihtimal kan vermek istedim. Ama negatiftir. En azından belirtinin birinden birisi olurdu bence
Yaa hahahaHiç öyle düşünme benim amcamın karisinda hiç bir belirti yoktu doğumuna kadargeçen ay doğdu bı oğlu oldu
Canım sonucum çıktı. 2.39 yine aynı anlamadım valla. Neyse yokmuş yaniHiç öyle düşünme benim amcamın karisinda hiç bir belirti yoktu doğumuna kadargeçen ay doğdu bı oğlu oldu
Hayırlı si olsunCanım sonucum çıktı. 2.39 yine aynı anlamadım valla. Neyse yokmuş yani
Verdim 0.06 ciktiÇıkar o zaman, bence idrar testiyle uğraşma direk kan vermelisin. İdrarda negatif çıkınca insan düşünüyor erken mı yaptım bir daha yapayım falan stres olunuyor
Benimde 1nisanda 2.39du bugübde verdim 2.39 anlamadım nr alaka düşmemişde hayırlısı ya benimde negatifVerdim 0.06 cikti
Arkadasim bende bugun beyaz akinti cok kotu geldi neden senceBenimde 1nisanda 2.39du bugübde verdim 2.39 anlamadım nr alaka düşmemişde hayırlısı ya benimde negatif
Hiç bilmiyorum canım benim, başka birisine sor istersenArka
Arkadasim bende bugun beyaz akinti cok kotu geldi neden sence
Cnm ben oruc tutuyorumda suan cok kotu basim dondu midem de bulaniyo hala olmadim buarda asetHiç bilmiyorum canım benim, başka birisine sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?