arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun:(

0kahya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
29
0
6
Siirt
merhaba arkadaşlar şuan 5.5 haftalık hamileyim ve bu bnm 3. hamileliğim... 1.hamileliğim 1.5 aylık düştü 2.ise 5.5 aylıkken anamolili yani engelli yaşaması imkansız olduğu sölendi ve normal doğumla ölü bi şekilde dünyaya getirdim ve şuan gene hamileyim ve çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım:?

Oncelıkle sakın ol.dra gıttınmı hcg yaptırdınmı bılmıyorum.ama eger gıtmedıysen hemen gıt ve durumunuzu ogren.eger gıttıysen ve hersey normal ıse 1 haftaya gorursun keseyı.ama hersey yolunda gıdıyor olsada bı perınatolog yanı rısklı gebelık uzmanına gorunmenı tavsıye ederım.ınsallah en yakın zamanda bebegının saglıklı haberlerını alırsın.guzel ve saglıklı bır hamılelık gecırmen dılegıyle....

merhaba arkadaşlar şuan 5.5 haftalık hamileyim ve bu bnm 3. halmileliğim... 1.hamileliğim 1.5 aylık düştü 2.ise 5.5 aylıkken anamolili yani engelli yaşaması imkansız olduğu sölendi ve normal doğumla ölü bi şekilde dünyaya getirdim ve şuan gene hamileyim ve çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım:?

Öncelikli sakin olmalısn... çünkü bebegin seni hissediyo ve seninle birlikte belkide durduk yere sıkıntıya giriyo. Bebeğinin 1.5 aylıkken düşmesi kromozmlarla alakalı problem olabilir... 2. Bebeğinin engelli olması 3. Bebegininde engelli olacağı anlamına gelmez... sana tavsiyem daha yeni hamissin ve stres yapıp bebeğini tehlikeye atma . Stres gelişmekte olan bebeğini etkiler.Rabbim bebeğini korusun...

merhaba arkadaşlar şuan 5.5 haftalık hamileyim ve bu bnm 3. hamileliğim... 1.hamileliğim 1.5 aylık düştü 2.ise 5.5 aylıkken anamolili yani engelli yaşaması imkansız olduğu sölendi ve normal doğumla ölü bi şekilde dünyaya getirdim ve şuan gene hamileyim ve çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım:?

Canım sakin ol bence de.3defa yaşadım ve en son doktorumun dediği vücudun sakatolucak korkuslar engelliyor oldu.aynı Hataya düşme.rahat ol.

Back
X