• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar lütfen beni sakinlestirin

SweetLikeChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
5
0
86
Diğer
arkadaslar kimseyle konusamiyorum kendimi cok kötü hissediyorum. lütfen sakinlesmek icin bana yardim edin. aldigim sakinlestirici tesir etmiyor. kocamla bosanmanin esigindeyiz. sürekli bana siddet uyguladigi icin onu polis sayesinde evden uzaklastirdim.
Ama simdi 5 gün oluyor ondan ne ses ne seda. kendimi cok üzgün hissediyorum. konusacak kimsem yok.:1no2:canimin ici aciyor

canım neden canının içi acıyo ki anlamış değilim...sen doğru olanı yapmışsın eşin madem sana şiddet uyguluyor poliste sana yardım etmiş eşinin sessizliğinden mi korkuyorsun acaba bana bir şey yapar mı diye hiç sesi solu çıkmıyor...

evet yurtdisinda yasiyorum. ama konusacak kimsem yok. aglayip duruyorum aglamak istemedigim halde. icimden dedimki en azindan yazarsam konusmus gibi olur kafam sakinlesir.ama kendimi tutamiyorum.yine tek konusabilecegim kisi kocam ama oda telefonu kaldirmiyor.

tamam cok bunaldiniz ama bakin burdasiniz..sesinize ses veremesek de yazisiriz burda..
hangi ulkedesiniz? polis soyledi mi kocanizin ne kadar sure uzaklastirilacagini?
bence esinizi aramayin sanki yaptiginizdan pisman olmussunuz gibi. birakin hatasini ceksin.

arkadaslar kimseyle konusamiyorum kendimi cok kötü hissediyorum. lütfen sakinlesmek icin bana yardim edin. aldigim sakinlestirici tesir etmiyor. kocamla bosanmanin esigindeyiz. sürekli bana siddet uyguladigi icin onu polis sayesinde evden uzaklastirdim.
Ama simdi 5 gün oluyor ondan ne ses ne seda. kendimi cok üzgün hissediyorum. konusacak kimsem yok.:1no2:canimin ici aciyor

çok doğru bir şey yapmışsınız.lütfen sakin olun.şunu düşünün,artık şiddet yok. artık canım yanmayacak,artık psikolojim yerle bir olmayacak. artık mutluyum. ses sedaçıkmamasına şükredin.ya size karşı tehditler olsaydı yada başka bir şey.. demekki oda yaptığını anlamış ve sizden uzak duruyor..
o yüzden artık rahatlayın...

ben viyanada yasiyorum. 14 günlügne uzaklastirdi polis esimi.evet cok bunaldim. doktora gidip durumumu anlatim sakinlestirici hap ve damla verdi ama su an yarim saat icinde tesir edecegi yerine etmedi. hayir pisman degilim cok cektirdi bana aslinda bu polis isini en son olarak yani son care olaak düsünüyordum.cünkü bana demisti eger polise gidersen kesin bosanirim diye.ben onunla severek evlenmistim ama malesef hersey sevgi degilmis.

ben viyanada yasiyorum. 14 günlügne uzaklastirdi polis esimi.evet cok bunaldim. doktora gidip durumumu anlatim sakinlestirici hap ve damla verdi ama su an yarim saat icinde tesir edecegi yerine etmedi. hayir pisman degilim cok cektirdi bana aslinda bu polis isini en son olarak yani son care olaak düsünüyordum.cünkü bana demisti eger polise gidersen kesin bosanirim diye.ben onunla severek evlenmistim ama malesef hersey sevgi degilmis.

bakin size resmen santaj yapiyormus. bosanmakla tehdit ederek sizi stress topuna cevirmis.. hic deger mi boyle bir adama? sizi sevmiyor, acimiyor.. bosanacaginiz icin sevinmelisiniz. anladigim kadariyla yasiniz genc. mutlu olmak sizinde hakkiniz. kendinize bir sans daha verin. boyle devam etmeyin hayatiniza.

canım ya özleyip aramak istedin madem neden polise şikayette bulundunakannehir
sana şiddet uygulayan adamıda tek kaldın diye araman hiç sağlıklı değil :delphin:bu adam eve dönse kaldığı yerden dewam eder

senin değilde eşinin suçlu hissetmesi lazım daha evleneli ne kadar olmuş hemen şiddete başvurmuş,en başından böyleyse sonraki zamanlar düşünemiyorum.:bbo:senin vicdanın rahat olmalı.:teselli:

onun sana daha evleneli 9 ay olmusken siddet uygulamasi mi normal yoksa senin bu siddet karsisinda sikayet etmen mi? hayal kirikligini anlayabiliorum, ne umutlarla evlendin kim bilir. ama sirf bir evliligi devam ettirmek icin bu iskence cekilmez degil mi?

çok üzüldüm ve sizi çok iyi anlıyorum keşke bunlar hiç olmasaydı diyorsunuz ,,çünkü hiçbir suçunuz yok ..kendinizi yanlız hissettiğiniz zaman buraya takılın

canım sakin olmaya çalış...iyi yönlerini düşün lütfen..en azından yolun başından dönmüşsün.uzun yıllardır evli olsan emin ol senin için daha yaralayıcı olurdu..şimdi haliyle üzgünsün tabi ama gör bak herşey bitince ve sakinleşip düşününce iyiki ayrılmışım diyeceksin.sana şiddet ygulaması yenilir-yutulur cinsten değil..allah yardımcın olsun

cok sagolun, yaptigmin dogru oldugnu bilmeme ragmen kendimi suclu hissediyorum arkadaslar daha 9 ay olmustu evleneli.

Kesinlikle suclu degilsin canim. Lütfen aklindan cikar bunu, cünkü bu his dogru degil.
Belliki iyi niyetlisin, siddet görmene ragmen hala kendini suclu bulabiliyorsun.
Suclu olan tek kisi esindin. Her ne olursa olsun, siddet esler arasinda kesinlikle olmamali.
Üstelik sen ona göre gücsüzsün, o utanmadan sana el kaldirip kendini suclu hissetmiyor sen neden öyle hissediyorsun.
Ama bence esin pisman olup barismak isteyecektir seninle, ama kendini ezdirme lütfen.

sevmekte değmiyor bazen.. çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. sakın kararınızdan dönmeyin.. boşanın mutlaka.. aileniz akrabanız yok mu yanına gidebileceğiniz? bi yol bulunur elbet yeter ki canınızı sıkmayın böyle bir adam için.. ve sakın o adamı aramayın..

Diyelim ki çokta yalnızsınız,konuşacak kimsenizde yok.
Hergün şiddet görmek,size değer vermeyen biri ile yaşamaktan daha mı zor bu yalnızlığa ve sessizliğe katlanmak?

Emin olun en zor ve önemli süreci atlatmışsınız.Karar verip polise haber vermek için bugüne dek kaç kez eliniz telefona gitmiştir ama olmamıştır.
Şimdi yapmışsınız ve bundan sonrası daha kolay.

arkadaslar hepiniz sag olun var olun. beni yanliz brakmayip teseli etiniz hepinizden allah razi olsun.
simdi hastaneden yani acilden yeni geldim eve. onlarda beni sinir ve ruh hastanesine sevk eti.cok iyi oldu simdi kedimi kat kat iyi hisediyorum. agir bir travma ve depression geciriyormusum.
doktorla konusmak acaip iyi geldi.
hepinize sonsuz tesekkürler.

Back
X