Eki Görüntüle 1142538
burda bebeğim 11 hafta 6 günlük ve cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bi yorum arkadaşlar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıza benzettim ben bacak arasında diklik yok hep düz...
Bencede kız hem belirtilerin o yonde hemde resimdede paralel duruyor çikintisi yok
kısaca belirtilerimden bahsedeyim . allah izin verirse 3. bebeğim olcak 1 oğlum 1 kızım var oğlumda bulantı kusma yaşamadım ama kızımda serumla duruyodum ve 10 kilo vermiştim ve bu bebeğimdede aynıyım bulantı kusma 1 ayım hastanede geçti. bulantıya bakarsak bebeğim kız galuba..sağlıkla gelsin inş. kızıma kız kardeş...ama rüyamda hep erkeğe işaret şeyler görüyom. horoz gördüm .rüyamda evime sürekli misafir geliyor . görümcemde babasinin cenazesini görmüş eşim ağliyomuş tabiri erkek bebek miş ... eşimde rüyasında erkek bebek görmüş eşim bu kız diyomuş çünkü çok güzelmiş bende bebeğin pipisini göstermişim ve adını mustafa ali koymuşuz mustafa kayınbabamın adı ali gayıbten. ama ben pembe bebek elbiseside gördüm . allahım bi heyecan sardıkı beni sormayın kız erkek nekadar güzel onlar yaaa. rabbim olmayan herkese nasib etsin.
merhaba canım ben ultrason resminden pek anlamıyorum ama rüyaların ve belirtilerin dikkatimi çekti:)
bende şuan 13 haftalık hamileyim 10 aylıkta bir oğlum var. Bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum (erkek gören hamile kadının kızı olur diyor dini rüya tabiri ve çok kişi) rüyamda horoz gördüm, ve kız bebek elbisesi görmüştüm.. Benimde bulantılarım çok oldu bir kaç kezde kustum ama oğlumda tek bir bulantı bile yaşamadım
çok kilo aldım iştahım çok açıktı, ama bu hamileliğimde iştahım yok ama meyveleri çok severek yiyorum 3 ayımı doldurdum hiç kilo almadım.
Oğlumda karnım sivriydi bunda daha yayık, popom ve basenlerim genişledi. Senin bebeğinin cinsiyetini açıkcası çok merak ettim ilk ultrasona baktığımda kız bebekmiş gibi geldi banada ama dediğim gibi pek anlamam. Bir arkadaşımda hamileliği boyunca hep erkek bebek görmüş hatta ismini bile görmüş "ahmet" koymuş. Ama kızı oldu..![]()
allah bağişlasın canım sağsağlım al inş. kucağina. belirtilerin ve rüyalarımız nekadarda benziyo . bende seninkini merak ettim nezaman öğrencen . ben konyadayım ve burda erken söyliycek doktor bulamadım . bebeği erkek olarak eşim gördü rüyasında ben değil . ben kızımı rüyamda görmüştüm ama son haftalar ve kız oldu rüyanın aynısıda çıkabilir hayırlısı inş.belirtilerin oğluna göre farklı gibi seninde bi kızın olabilir tabi bu teoriler doğruysa
annenin hissiyatina inanırım ben . ne hissediyosun oğlunda hissetmişmiydin mesela . yaa ben erkek hissediyom tüm kız belirtilerime rağmen
Cnm sen kaç haftaliksın onbes haftadan kuçuksen bnce erkek çjnku erkek bebeklerde karın daha çabuk çikar birde karnın dedgn gbi yayvan deil top gbi hayrlısı bende hamileyim dokuz haftalık ikinci bebegime hamileyim bir oglum var bnde çok merak ediyorum cinsiyetini belirtilerim şu yonde bel agrılarım çok oluyor basımda agrıyor arada bulantı kusma yok bebegimi hissedyrm ve çok sık acıkıyorum bnmde belirtilerim boyle bnde erkek hissediyorum bklm hayırlısı
Eki Görüntüle 1142538 burda bebeğim 11 hafta 6 günlük ve cinsiyetini çok merak ediyorum lütfen bi yorum arkadaşlar .