Arkadaşlar lütfen bi yardım eder misiniz?

Ozlemmm42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
7
2
1
34
Merhaba arkadaşlar tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kavuşun inş yavrulara:anneadayı:Ben 3 Ekimde 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbi durduğu içişn kürtaj olmak zorunda kaldım:( Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çook zor oldu Allah kimseye yaşatmasın.Asıl sorum kürtajdan sonra doktor 40 gün sonra regl olabileceğimi söyledi ama hala bişey yok bu kadar gecikmesi normal mi sizce?

Merhaba arkadaşlar tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kavuşun inş yavrulara:anneadayı:Ben 3 Ekimde 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbi durduğu içişn kürtaj olmak zorunda kaldım:KK43: Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çook zor oldu Allah kimseye yaşatmasın.Asıl sorum kürtajdan sonra doktor 40 gün sonra regl olabileceğimi söyledi ama hala bişey yok bu kadar gecikmesi normal mi sizce?
cok gecmiş olsun canım cok iyi anlıyorum seni benimde bir kaybım var :( Allah bir daha yaşatmasın inş,normal canım daha olmaman rahim kendini ancak toparlıyordur.

Amin inş canım Allah kimseye yaşatmasın tekrar bebek var sanırım sağlıkla kucağına al inş çok dikkat et ama kendine:dua::nazar::anneadayı::)

Merhaba arkadaşlar tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kavuşun inş yavrulara:anneadayı:Ben 3 Ekimde 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbi durduğu içişn kürtaj olmak zorunda kaldım:KK43: Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çook zor oldu Allah kimseye yaşatmasın.Asıl sorum kürtajdan sonra doktor 40 gün sonra regl olabileceğimi söyledi ama hala bişey yok bu kadar gecikmesi normal mi sizce?
çok geçmiş olsun :/ ben aynı durumu 29 Ağustos ta yaşadım. Kürtaj sonrası regl gecikmesi normal ama stres olmamaya çalış bir kaç gün sonra doktora gidersin için rahat etsin diye.

Aslında bi kan vermek istiyorum ona göre adet söktürücü kullanmak istiyorum biraz daha beklemelimiyim karar veremedim bi türlü

Aslında bi kan vermek istiyorum ona göre adet söktürücü kullanmak istiyorum biraz daha beklemelimiyim karar veremedim bi türlü
Adet söktürücü filan içmeyin bence. ben de kurtajdan 40 gun sonra regl oldum ama doktorum regl olmazsan mutlaka kontrole gel demişti. bu hafta muhtemel adet olursunuz ama olmazsaniz bence mutlaka kurtaji yapan doktorunuzla görüşün

Siz ne kadar süre sonra regl oldunuz ve kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız hemen bi bebek daha istiyorum ama çok korkuyorum

Back
X