• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADASLAR LUTFEN BILGISI OLAN YARDIMCI OLSUN

parinderrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
84
34
88
36
Tup bebekle gebe kaldim hersey yoluna gidiyodu.6nci haftasinda kalp atisi icin gitik duymadik 8nci haftasinda tekrar gitik yok kalbi durmustu sali gunu kurtaj oldum.bana kalitsal bozukluk yuksek ihtimalini verdiler fakat kan pihtilasmasida kafama cok takildi.kan sulandirici ilac kullanmadim tup bebebte kesin kullanmakmi lazim ve hic kanamamda olmadi.ogrenmek istiyorum ama hangi bolume gideyim nasil ogreneyim bilemiyom ikinci transfer olmadan bu konuda icim rahat olsun istiyorum lutfen bilgisi olan bu durumu yasayan varsa cvp yazarsaniz sevinirim.

KAN PIHTLAŞMASI İÇİN TESTLERİ YAPTIR İÇİN RAHAT OLSUN GENETİK BÖLÜMLERİ YAPIYOR

Ama kan pihtilasmasi hematoloji bolumlerinde bakildigini biliyom oda arastirma hastaneleri bu bolumden randevu almak zor.

Peki genetik bolumune gidince kan pihtilasmasi icinde arastirma yapiliyomu
önce kadın doğum bölümünden sıra aldık bizi yapılması gereken testler elimdeydi zaten kendi doktorumun verdiği onları ekrandan işaretledi bana genetik bölümüne gidiyorsun orda yapılıyor genetik testi dedi direk genetik bölümünden sıra vermiyorlar biz eşimle kadın doğuma gittik ikimizin de kanını aldılar..evet bizde kan pıhtılaşmasına da bakıldı

önce kadın doğum bölümünden sıra aldık bizi yapılması gereken testler elimdeydi zaten kendi doktorumun verdiği onları ekrandan işaretledi bana genetik bölümüne gidiyorsun orda yapılıyor genetik testi dedi direk genetik bölümünden sıra vermiyorlar biz eşimle kadın doğuma gittik ikimizin de kanını aldılar..evet bizde kan pıhtılaşmasına da bakıldı
Hematolojiden randevu alicaktim dediginiz gibi direk vermiyolar az once bir arastirma hastanesinde randevu genetik bolumunden aldim.genetik bolumunden veriyolar tabi bu bolumde direk her hastanede direk gecmiyo dediginiz gibi.benim doktorum istemedi ikinci ucuncu basarisizliktan sonra baktiriyolar ama ben ikinci ucuncuye birakmak istemiyom.maddi olarak o kadar imkanimiz olmayabilir o yuzden suan kendim ugrasiyorum.

benim doktorum istemedi ikinci ucuncu basarisizliktan sonra baktiriyolar ama ben ikinci ucuncuye birakmak istemiyom.maddi olarak o kadar imkanimiz olmayabilir o yuzden suan kendim ugrasiyorum.

Ben transfer oldum Ocak ayında ve tutmadı. Doktor bana hemen ilk buluşmada bu genetik test yazdı bu kan pıhtılaşma testin adı Trombosis paneli. Şimdi sonuç bekliyorum onun hazırlaması uzun sürüyor. Sen de yaptır mutlaka. Özelde çok pahalıymış. Vaktin varsa universitede yaptır tabii.

slm ben ilk tup bebek yaptircam opu toplamada lokal anestezi istiorum sakincasi varmi yaptiran arkadaslar varmi cok korkuorm vajinadan lokal yapiolarmis

peki canım sen kan verdin ve ne zaman sonuç çıktı yani ne kadar sürüyor bu araştırma? Ben üniversitede uğraşmak istemeyıp özelde yaptırdım orda 2 hafta sürüyor çokk yani

Pazartesiye aldim tibi genetik bolumu arastirma hastanesi burda iki hastanede var.evet uzun suruyo bildigim kadariyla mecbur ozel bizi asar canim.8 haftalik kaybetim aklimdan cikmiyo.iki aylik dinlenme surecim olucak sonra donmuslar var onlari transfer yapikacak ins.iki ay icerisinde sonyc alirim ins.peki canlisu senin sonucun nasil cikti bi sorun ciktimi.

Pazartesiye aldim tibi genetik bolumu arastirma hastanesi burda iki hastanede var.evet uzun suruyo bildigim kadariyla mecbur ozel bizi asar canim.8 haftalik kaybetim aklimdan cikmiyo.iki aylik dinlenme surecim olucak sonra donmuslar var onlari transfer yapikacak ins.iki ay icerisinde sonyc alirim ins.peki canlisu senin sonucun nasil cikti bi sorun ciktimi.

Benim genetik test daha çıkmadı. Önümüzdeki hafta bekliyorum. Öbür testler çıktılar orda herhangi bi sorun yok.
Ben de aynı cnm...çok vakit kaybettim diye düşünüyorum ve aklımdam gitmiyor. Şu halini hızlandırmak için özelde yaptırdım. Pahalıymiş çok ama ne yapiim bizim durumda zaman paradan daha değerlidir.
Sen hangi hastanede yaptırdın bu genetik testi?

peki canım sen kan verdin ve ne zaman sonuç çıktı yani ne kadar sürüyor bu araştırma? Ben üniversitede uğraşmak istemeyıp özelde yaptırdım orda 2 hafta sürüyor çokk yani
1ay gibi bir sürede çıktı. Bnm ilk tuttu kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor bey birsürü test verdi onları yaptırdım. 2.deneme için biraz dinleneyim test sonuçları da çıkar ondan sonra başlayalım tedaviye dedim. Dr. Bey tamam sen kafa olarak ne zaman rahatsın istersen o zaman başlarız dedi..Bende özelde yaptırayım dedim ama pahalı bir test zaten bekliycez o ara Üniversite hastanesinde olsun dedik. Özel hastaneye de gittik kanınızı alırız özel laboratuvar göndeririz ücreti neyse ödersiniz dediler orada olacağına gittiğim tüp bebek merkezinde yaptırırız dedim. Üniversite hastanesinde yapılınca oraya gittik..

Benim genetik test daha çıkmadı. Önümüzdeki hafta bekliyorum. Öbür testler çıktılar orda herhangi bi sorun yok.
Ben de aynı cnm...çok vakit kaybettim diye düşünüyorum ve aklımdam gitmiyor. Şu halini hızlandırmak için özelde yaptırdım. Pahalıymiş çok ama ne yapiim bizim durumda zaman paradan daha değerlidir.
Sen hangi hastanede yaptırdın bu genetik testi?
Vakit kaybetme derim. Bulunduğun yerdeki Üniversite hastanesini ara durumunu anlat onlar seni yönlendirir. Ona göre hangi bölümden randevu alman gerekirse alırsın bazı sonuçlar hemen çıkıyor bazıları işte 1ay gibi bir sürede. Bnm ilk kaybımdı 2 yada 3 olmadıktan sonra testleri yapmak istemediler bnm elimde reçetem vardı Doktorum vermişti dedim gerekli olmasa istemezdi herhalde ben muayene olmayacak sadece testleri istiyorum dedim. Sonra tamam dediler zaten asistan seninle normal hoca ilgilenmiyor ki.bizim biraz fazlaydı sanırım kotaları varmış hepsini yaptıramadık 15 gün sonra tekrar gelin kalan testleri yapalım dediler

Peki bu tes
Vakit kaybetme derim. Bulunduğun yerdeki Üniversite hastanesini ara durumunu anlat onlar seni yönlendirir. Ona göre hangi bölümden randevu alman gerekirse alırsın bazı sonuçlar hemen çıkıyor bazıları işte 1ay gibi bir sürede. Bnm ilk kaybımdı 2 yada 3 olmadıktan sonra testleri yapmak istemediler bnm elimde reçetem vardı Doktorum vermişti dedim gerekli olmasa istemezdi herhalde ben muayene olmayacak sadece testleri istiyorum dedim. Sonra tamam dediler zaten asistan seninle normal hoca ilgilenmiyor ki.bizim biraz fazlaydı sanırım kotaları varmış hepsini yaptıramadık 15 gün sonra tekrar gelin kalan testleri yapalım dediler

Back
X