Arkadaşlar 2 gün önce sokakta 5 tane yavru kedi buldum ancak ne yazık ki 2 tanesi ölmüştü. Sütten kesilmemiş gözleri açılmamış 3 küçük yavruyu eve aldım. Maalesef bir tanesi aynı gece öldü. Bu fotoğraflardaki siyah beyaz olanlardan biri yok artık. Sarı ve diğeri hayatta. Bakımını yeteri kadar gerçekleştiremiyorum , çok acemiyim ve 1 ay sonra alabilecek biri var büyük kedileri de olduğu için alamıyor şu anda ve çok acil bakabilecek birini arıyorum. Lütfen ilgilenenler bana ulaşsın. Sadece 1 ay süreyle bakacak bir aile arıyorum. Bakacak durumum olmadığı için kendim bakamıyorum ve elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve yeterli bakımı sağlayamazsam ölecekler. Veterinerlere götürdüm. 4 Farklı veteriner baktı. Sorunları yok hastalıkları yok. Söylenenler bunlar. İki gündür aynı zamanda sınavlarla boğuşuyorum ve gerçekten çok üzülüyorum onlar için.Tekrar tekrar söylüyorum ama; lütfen birisi el uzatsın. İSTANBULDAYIM! Şimdiden teşekkür ederim sevgiyle kalın.
canım bende 3 gunluk bı kedi beslemışşdım ama 10 gunluk oldugunda oldu yaşatman çok zor onları ımkansıza yakın yanı acılen süt anne bulman lazım yoksa onlarda olur... ben kedi sütü tozu ve kedı bıberonu almışdım yertsız kalıyo... facebookun varsa oradan kedi severlere gir ilan yaz acill
canım bende 3 gunluk bı kedi beslemışşdım ama 10 gunluk oldugunda oldu yaşatman çok zor onları ımkansıza yakın yanı acılen süt anne bulman lazım yoksa onlarda olur... ben kedi sütü tozu ve kedı bıberonu almışdım yertsız kalıyo... facebookun varsa oradan kedi severlere gir ilan yaz acill
yavru kedinin ölme sebebi belki de gıdasından değildir....anne kedin tırtıklı dilinle yavru kedinin poposunu yalayarak bağırsaklarını uyarır ve yavrunun daha rahat dışkılamasını ve gaz çıkarmasını sağlar.kediyi beslemek yetmiyo,kedi diline benzer herhangi bir preparatla bu işlemi düzenli yapmalısınız ki kedinin hayatta kalma şansı olsun...
Uzun bir zaman siteye giremedim yazdıklarınızı da anca görebildim ne yazık ki... Kedilerin birini yaşatabildim maalesef... Sahip olanda çıktı mükemmel bir çift aldı bendeen sarı olanıı.. Şimdi kocamannn olmuşşş :) Adını da jack koymuşlar... :) Kıskandım çünkü ben noname koymuştummm ismini çok sağolunnn yorumlarınız için de.
Uzun bir zaman siteye giremedim yazdıklarınızı da anca görebildim ne yazık ki... Kedilerin birini yaşatabildim maalesef... Sahip olanda çıktı mükemmel bir çift aldı bendeen sarı olanıı.. Şimdi kocamannn olmuşşş :) Adını da jack koymuşlar... :) Kıskandım çünkü ben noname koymuştummm ismini çok sağolunnn yorumlarınız için de.
Konuyu daha önce görseydim ve istanbulda olsaydım bakabilirdim kedilere
Ben de dışarıda bulduğum onlarca kediye bakıyorum hepsini sahiplendirmeye çalışıyorum 5 tanesini sahiplendiremedim onlar artık bizimle
Duyarlılığınız için teşekkürler bu arada