arkadaşlar lütfen ıyardımcı olun

papatyakozmetik

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
222
15
318
İçel Mersin
16 haftadan önce gittim kız dediler 16 haftalıkken gittim çıkıntı var erkek dedi diğer doktora gittim kız dediler kızlardada paralel çıkıntı oluyormu acaba çünkü bende gördüm ok gibi çıkıntı vardı paralel bana erkek gibi gelmiyor içime kız gibi geliyor ve halimde kim görse herkes kız diyor kimse erkek diyeni duymadım bana bilgi verirmisiniz yanılma payları olurmu 16 haftalarda kızlar gec oluşuyormuş doğrumu

öncelikle Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım bir sonraki kontrolü bekle kesin sonuç için
erkek derken yanılma payı oluyor ama kız derlerse yanılma payı olmuyor derler bana kız dedi doktor ve öyle de oldu:)

Son düzenleme:
cnm asermeler basladımı o da tuyo verio eksi şeyler cay ve ekmekten tiksinme kıza dalalet derler ki bendede ole oldu.

cnm asermeler basladımı o da tuyo verio eksi şeyler cay ve ekmekten tiksinme kıza dalalet derler ki bendede ole oldu.

etle tatlı yiyemiyorm midem bulanıyor daha çok eşki ve sebze meyveler tüketiyorum ama bir çıkıntı göstersi bana doktor buda kızlarda oluyomuş o yüzden erkek dedi galiba hiçde erkeğe benzer bi r halimde yok kimse erkekde demedi daha herkes kızınmı olacak diyor 16.haftadan sonramı kızlar daha belli oluyo yani

doktorlarda bi ilginçmiş yanii istersen başka bi doktora daha git
ben 12 haftalıkken gittim %80 erkek dedi başka doktora gittim söylemedim bile %90 kesin erkek dedi bana da herkes erkek diyordu :) ben kız istiyordum allah inşallah kalbine göre verir

ozaman kıs cnm hayrlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…