kızlar selam korkmayın sakin olun bakın görüceksiniz yarın kocamannnnnn bii pozitif görüceksiniz sonucunuzda...allah yardımcınız olsun bol şans size ayrıca 7. günü kanama büyük ihtimalle tutunma kanamasıdır.meleğin inanıyorum seninledir.benmde ilk tüp bebek dnemem oldu ama şu anda dış gebelikle uğraşıyorum banada dua edin size bol şans
bu heyecanı yaşamakta çok güzel bir şey yarın pozitif sonucunu aldığında ilerki günlerde bebişini kucagına aldığında bu günleri gülerek hatırlayacaksın
ama şunu unutma olumlu düşün herşey güzel olsun inş. yarın güzel haberlerle geleceksin
canım inş. yarın olumlu sonuç alırsın dualarımız seninle..
muhtemelen tutunma kanamasıdır obende 2.dememle hamile kaldım ve 6. ayımdayım...Allahım bütün herkesin dualarını cabalarını boşa çıkarmaz....
ama benim 7. gün kanamam gelmişti ya 8 gün yoktu bugün 9. gün kanamam az önce geldi adet gibi sancılarım var umudum kalmadı çıkmayan candan umut kesilmezmiş ama allahım inşallah duruyodur 1 tanesi
Selam Arkadaslar
Öncelikle yuce yaradanim bu ugurda maddi ve manevi emek veren herkesin kollarini doldursun insallah inanin her daim duamdasiniz.
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin o bekleme heyecanini ccoooook iyi bilenlerdenim.Rabbimin izniyle insallah olacak bebekleriniz umut umutsuzluk heyecan duygular hisler iciniz icinize sigmiyordur sakin olup dua edilm insallah bende tam 20 sene sabrettim bekledim umudumu herseyin hayirlisini dilemek lazim.
Mevlam her daim yar ve yardimciniz olsun insallah sevgiler