• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen sizin onerilerinize ihtiyacim var

Ben bilmeliydim ama her gece korku nobetleri var ya benim tarafima gelir yatar yada anne korktum diye cagirir.Ama iste is yogunlugundan oturu binde bir zaman gecince elimize... :KK43: :KK43:
Bu kadar büyütülecek bir şey yok.
Emin olun şimdiye kadar çoktan cinsel içeriklere maruz kalmıştır evladınız.
Reklam panoları, tv, video klipler, yolda gördüğü insanlar vb şekilde zaten kadın ve erkeğin birbirine temasını görmüştür.

Her ne kadar böyle bir konuda uzman olmasam dahi, anne babaların evlatlarının yanında soğuk durmasına karşıyım.
Elbette yaşadığınız bir talihsizlik fakat eşinizle birbirinize olan sevginizi oğlunuzun yanında sınırlamayın.
Böyle şeyleri anne-baba tarafından gören çocuklar, bilinçlerinde bunu anne ve babalara göre kodlayıp, ona göre davranıyorlar.
Eğer size soru soracak olursa en uygun dille anlatmayı seçin.
Ona sarılarak, öperek nasıl seviyorsanız karı kocaların da birbirini sevdiğini, bunun büyüklere özgü olduğunu anlatın.

hımmm
dediğim gibi sormaya devam ederse sadece anne babalar arasında yaşanabilecek özel bir şaka olduğunu söylersiniz
oyun demeyin oyun derseniz kendi yaşına uygun bişey sanıp daha çok merak eder ve uygulamaya kalkabilir
allah korusun biri ona cinsel tacizde bulunmak isterse nasıl olsa oyun diye düşünür
bi dahakine daha dikkatli olmalısınız
çocuğun görmesini geçtim seslerini duyması felanda iyi değildir
yine de insanız başımıza gelebilir

Ses cikarmamaya ozen gosteriyorum o konuda bir sikintim yok.Suanlik bi aciklama yapmadim ona.

Bu kadar büyütülecek bir şey yok.
Emin olun şimdiye kadar çoktan cinsel içeriklere maruz kalmıştır evladınız.
Reklam panoları, tv, video klipler, yolda gördüğü insanlar vb şekilde zaten kadın ve erkeğin birbirine temasını görmüştür.

Her ne kadar böyle bir konuda uzman olmasam dahi, anne babaların evlatlarının yanında soğuk durmasına karşıyım.
Elbette yaşadığınız bir talihsizlik fakat eşinizle birbirinize olan sevginizi oğlunuzun yanında sınırlamayın.
Böyle şeyleri anne-baba tarafından gören çocuklar, bilinçlerinde bunu anne ve babalara göre kodlayıp, ona göre davranıyorlar.
Eğer size soru soracak olursa en uygun dille anlatmayı seçin.
Ona sarılarak, öperek nasıl seviyorsanız karı kocaların da birbirini sevdiğini, bunun büyüklere özgü olduğunu anlatın.

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :) Haklisiniz birsuru reklam var elbette goruyordur ben olmadigim zamanlarda.

Bir doktor olarak neden bir pedagoga başvurmuyorsunuz? Beyin cerrahısınız, doktora yapıyorsunuz, ve böyle ciddi travma eğilimi oluşturabilecek bir meselede pedagoga başvurmak yerine kk'ya başlık mı açıyorsunuz? OK.

Bir doktor olarak neden bir pedagoga başvurmuyorsunuz? Beyin cerrahısınız, doktora yapıyorsunuz, ve böyle ciddi travma eğilimi oluşturabilecek bir meselede pedagoga başvurmak yerine kk'ya başlık mı açıyorsunuz? OK.

Bugun izin almistim dun yasanan bir olay.Onun yerine evet burda konu actim.Tanidigim pedagog var elbette.En kisa zamanda muraacat edecegim ona.Ayrica herkes her konuda soru acabilir.Burda soru actim diye pedagog destegi almadigimi ya da almayacagimi hickimse bilemez.

Bugun izin almistim dun yasanan bir olay.Onun yerine evet burda konu actim.Tanidigim pedagog var elbette.En kisa zamanda muraacat edecegim ona.Ayrica herkes her konuda soru acabilir.Burda soru actim diye pedagog destegi almadigimi ya da almayacagimi hickimse bilemez.

Alıp almayacağınızı bilemeyiz evet, fakat bu noktaya kadar almadığınızı biliyorduk, bu eleştirim için yeterli oldu.
Aynı şekilde, yine bir doktor olarak, buradaki işin uzmanı olmayan kişilerden yanlış yönlendirmeler alabileceğinizi de biliyorsunuzdur öyleyse.
İyi takılmalar dilerim.

Bence de oyun falan demeyin oda deneyebilir ve annem babamda boyle yapiyordu diyebilir ulu orta bi yerde. Bence bosverin aciklama yapmayin sorarsada konu degistirin. Unutur gider sonrada.

Oncelikle merhaba arkadaslar!

Dun gece yasanan bir sorunu aktarmak istiyorum;

Kapimi kilitledigimi ve 3 yasindaki oglumun uyudugunu sanmistim tabiri uygun mu bilmiyorum ama esim ve ben ust uste ....hazirlaniyorduk.En kibar dille anlatmaya calistim.kapimizi kilitlememisim :KK43::KK43:Oglum iceri geldi ve bizi oyle gordu ona bunu nasil aciklayacagimi bilemiyorum ve umarim unutmustur diyorum. Biyolojik annesiolmasamda o benim canimdan bi parca :KK43:lutfen yardim edin :KK43::KK43:
Hiçbirşey olmamış gibi davran unutmucak ama bence sormucaktırda olurda sorarsa ilgisini başka tarafa çekin o anı geçiştirin zamanla vazgeçer(büyüyüp aklı erdiği zaman hatırlıcaktır ama zaman aşımına uğramış olur)dert etmeyin kucağınıza alıp unutturun

Back
X