Arkadaslar lutfen yardim edermisiniz burda ne anlatmaya calisiliyor?

pembecikolatam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
142
14
18
Arkadaslar burda ne anlatmak isteniyor once tanisma esnasinsan bahsediliyor sonra birlikte cikicaklsri yolda?

Tanişma arasi

Cenk Cemreye karşi boş değil fakat Cenk'inde ask acisi var unutmak iylesmek istiyor. Cemre oyle.. Cemre sabirli olup yapici davranirsa birbirlerinin derdine derman olucaklardir.. Aralarindaki durum sabirli olmalilardir.

(Sonra birlikte yola cikiyolar) arasi

Cenk ile Cemre Birlikte cikicagi yolda sikintilari var bunlari asarlarsa hayatindaki erkegi olabilir baslarda ikisi sikintilar yasasalarda zaman ve sabirla iyikilerin baslangici olucaklar iyiki olmus diyrcek Cemre ama cemre sabirli olup kalbini temiz tutmali sabirla.

pek birsey anlamadim ama sanirim Cenk ve Cemre ikisi gecmisin izlerini tasidiklari icin baslangiclari kolay olmamis. Cemre niye sabirli olmak zorunda. Cenk ask acisimi cekiyor? Cemre senmisin? Daha acik olursan yardimci olacagimda?!

pek birsey anlamadim ama sanirim Cenk ve Cemre ikisi gecmisin izlerini tasidiklari icin baslangiclari kolay olmamis. Cemre niye sabirli olmak zorunda. Cenk ask acisimi cekiyor? Cemre senmisin? Daha acik olursan yardimci olacagimda?!

Yani o ilk taniama esnasinda ama.sonra birlikte cikicagi yolda sikintilari varmis cemre de sabirli olup kalbini temiz tutmasi lazim.. boyle bi durumda kalbi temiz tutmak nasil oluyor? Yani cemre mucadele mi etmeli yoksa hic bisey yapmadan beklemelimi

Cemre sabirli olmasi lazim, cunku birlikte cikicaklari yolda sikintilari var.. bende cozmeye calosiyorum

Istersen özelden yaz. Cünkü duruma karsidaki insana göre mucadele edilir yada edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…