Arkadaslar lutfen yardım edın bı sorunum var

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
ARKADASLAR BENIM ILK AYLARDA DUSUK TEHLIKEM VARDI DINLENEREK VE ILACLARLA ATLATTIM SIMDI COK SUKUR 5 AYLIK OLDUK AMA COK ASAGIDA BEBEGIM BU DURUML KARSILASAN VARMI BEBEK ASAGIDA OLURSA DOGUM SEZERYAN OLUYO DIYE DUYDUM DOGRUMU :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım mrb üzülme rabbim sana dünyanın engüzek varlıgını nasıp etmiş elbet dogmasında da kolaylık verır bebegin saglıklı gelişşsinde gerısını düşünme ben hawıle olmadıgım için bunları yazabılıyorum keske tecrübem olsaydı da daha fazlasını yazabılseydım senın için allah yardımcın olsun üzwe tatlı canını aeo...

aşşağıda olması bi problem yaratmaz canım bende 31 haftalıgım ve bebeğim ilk oynadıgı zamanlar hep assagıdaydı

Canım bende 24 haftalığım ve daha yeni yeni bebeğimi göbek kısmımda da hissetmeye başladım. Hep aşağıdaydı çünkü. Ben ilk zamanlar doktoruma sormuştum bebeğim çok aşağıda , bir problem olur mu diye, hayır, demişti. Şimdi gerçekten yukarı çıkmaya başladı. Amniyos sıvısının normal düzeyde olması çok önemli. Eğer azsa bebeğin çok fazla hareket alanı bulamayacağı için aşağıda olmaya devam edermiş. Ama çoksa karnının heryerinde hissedermişsin hareketlerini

pekı canım yukarıda hıssedene kadar ne yaptın kendılıgınden nı yukarı cıktı bu bahsettıgın anımıyos sıvısını yukseltmek benım elimde mi

Tabiki senin elinde canım. Bol bol su ve süt iç. Günde 2 litre sıvı almaya dikkat et. Bunun sırf su olması gerekmez, süt, meyve suyu falan. Zaten amniyos sıvısı 4 saatte bir kendini yeniliyormuş, Yeterli sıvı olması gerekiyorki su yenilensin. Bu suyun hem bol hem temiz olması bebeğin sağlığı için çok önemliymiş. Bu arada bebeğimin hareketlerini karnımın heryerinde hissetmek için birşey yapmadım, yapamamki zaten. Sadece dediğim gibi bol sıvı al ki bebeğinin daha rahat büyüme alanı olsun. Doktorun söylemedimi hiç sana yada internette araştırmadınmı hiç bu söylediklerimi???

doktorum su ıcmem gerektıgını soyledı ama bebegın yukarı cıkması ıcın dınlenmekten baska bırsey yapamayız dedı acıkcası bır tane dusukten sonra hamılelık bıraz korkulu ve endıselıyım:Saruboceq:

canim bende 1 haftadir bebegimi cok asagida hissediyorum,hatta konu acmistim,sag olsun arkadaslar normal oldugunu soyledi,doktora da sordum o da hersey yolunda dedi,telas etme diycem ama biliyorum insanin cani sikiliyor.

arkadasım en cok lavoboya cıkarken canım yanıyo sankı bebek gobegımın altında ezılıyo sanada oluyomu

yok,ihtiyacimi giderirken bir sorunla karsilasmadim simdiye kadar ama canin cok yaniyorsa da normal olmayabilir,bi doktoruna danis istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…